Лайм

Рейтинги премії "Оскар-2021" стали гіршими в історії - не допомогли ні вокзал, ні тверк Гленн Клоуз

Вперше "Оскар" не зібрав біля телеекранів навіть 10 млн американців

Трансляція 93-ї церемонії вручення кінопремій "Оскар" показала найгірші рейтинги в історії. Вперше прямий ефір з Лос-Анджелеса не зібрав біля телеекранів і 10 млн американців, пише Deadline, а цифри виявилися рекордно низькими навіть порівняно з показниками не надто успішного минулого року.

Подейкують, рішення провести церемонію у невимушеній обстановці - в саду та скромному залі вокзалу Union Station - було прийнято не тільки через пандемію ковіда, але й з метою врятувати рейтинги, які давно не радують академіків. У ніч на 26 квітня на "Оскарі" було все: красива картина, сюрпризи, гумор та навіть тверк 74-річної Гленн Клоуз. Але нажаль.

У прямому ефірі за церемонією стежили лише 9,8 млн американців - це на 58% менше, ніж минулого року. При цьому частка молодих глядачів (18 - 49 років) знизилася на 64,2%. Аналітиків показники "Оскара" не здивували, додає видання. Антирекордами цього року відзначилися і "Еммі", і "Греммі".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня