Лайм

Ірина Білик розлучається з п'ятим чоловіком Асланом Ахмадовим - що стало причиною

Шлюб пари тривав 5 років

П'ятий шлюб Ірини Білик знову виявився невдалим. У програмі "Мій секрет" з Машею Єфросініною 51-річна співачка розповіла, що подала на розлучення з російським продюсером і фотографом Асланом Ахмадовим.

Фото: instagram.com/bilyk_iryna/

Сім'я довгий час жила окремо, і це негативно позначилося на їхніх стосунках.

"Все одно доведеться це колись розповісти. Ми з Асланом розлучаємося. Ну а що робити? Аслан не приїздив до нас. Хоча я його люблю, і він мене любить, - сказала Білик зі сльозами на очах. - Ми жили періодами. Ми намагалися. Потім він поїхав, а приїхав, коли ми думали про сина".

У 2016 році у Білик і Ахмадова за допомогою сурогатної матері народився син Табріз. В інтерв'ю співачка зізналася, що батько не бачився з ним вже рік.

Фото: instagram.com/bilyk_iryna/

"Тато до нас не приїжджав уже рік. Я так зрозуміла, що він не може. Спочатку, коли ця корона почалася, він сказав, що не літають літаки. Потім я почала дізнаватися, що вони літали", - сказала Білик.

До весілля з Асланом Ахмадовим Ірина Білик була заміжня чотири рази. Серед колишніх її чоловіків - продюсер Юрій Нікітін, модель Андрій Оверчук, хореограф Дмитро Коляденко та танцюрист Дмитро Дікусар.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Такі милі: Віталій Козловський замилував світлиною з маленьким сином Оскаром

Український співак та військовослужбовець ЗСУ Віталій Козловський опублікував фото з маленьким сином Оскаром, якого народила його дружина та піарниця Юлія Бакуменко

Присвячене українським жінкам: alyona alyona і Jerry Heil випустили нове відео перед "Євробаченням"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil випустили соціальне відео на конкурсну пісню Teresa & Maria

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа