Лайм

Ірині Білик - 51: як змінилася співачка за роки кар'єри

Артистка продовжує випускати пісні

6 квітня свій день народження святкує відома співачка, народна артистка України Ірина Білик. theLime вирішив згадати найбільш значущі факти з її біографії, а також дізнатися, як артистка виглядає сьогодні.

Майбутня зірка народилася у Києві в простій родині інженерів. З дитинства займалася танцями і музикою - Білик була солісткою дитячого ансамблю "Сонечко".

Ірина Білик сьогодні Фото: instagram.com/bilyk_iryna

У 1989 році взяла участь у фестивалі "Червона рута", а в 1992-му - "Слов'янський базар". В цьому ж році відбулися зйомки професійного відео на пісню "Лише твоя".

Ірина Білик в молодості Фото: instagram.com/bilyk_iryna

У 1995 році Ірина Білик поїхала в концертний тур "Нова", який деякі експерти називають першим туром в історії української популярної музики.

Ірина Білик в молодості Фото: instagram.com/bilyk_iryna

Наступного року співачка взяла участь у фестивалі "Таврійські Ігри" й отримала нагороду "Золота Жар-Птиця" в номінаціях "Співачка року" та "Пісня року".

Ірина Білик в молодості Фото: instagram.com/bilyk_iryna

У 1997 році вийшла пісня "А я пливу у човні", яка практично відразу стала мега популярною. Тоді ж співачка стала "обличчям" торгових марок і компаній: "Dirol лісова ягода", Peugeot 206, Idea Studio.

У 2000 році вийшов поп-роковий альбом "ОМА", з нього в якості синглів були випущені пісні "Вибачай", "Вітер", "Без Назви". На початку 2000-х популярність співачки набирала обертів, і практично кожна її нова пісня ставала хітом. Найбільш популярні композиції того часу: "Сніг", "Про любов" і дует із Кузьмою Скрябіним "Мовчати".

У ці ж роки співачка брала активну участь у популярних шоу на ТБ: у 2007 - в проекті "Танці з зірками-2" на телеканалі "1+1"; в 2009 - в проекті "Народна зірка" на телеканалі "Україна"; в 2010 - в проекті "Зірка+Зірка" на телеканалі "1+1".

У 2008 році Ірина Білик стала народною артисткою України.

Ірина Білик Фото: pinterest.com

У 2011 році Білик стала членом журі популярного шоу "Фабрика зірок-4" на Новому каналі.

Сьогодні співачка продовжує випускати альбоми, записувати пісні і активно гастролювати. У 2020 році Білик відсвяткувала два ювілеї: своє п'ятдесятиріччя і тридцятиріччя творчої діяльності. З цієї нагоди був випущений збірник кращих пісень "50", а також документальні біографічні фільми "Без гриму" і "Ірина Білик. 5:0".

Ірина Білик Фото: instagram.com/bilyk_iryna

Співачка ніколи не приховувала своє особисте життя - про її гучні романи і бурхливі розставання знали всі. З 1990 по 1998 рік вона була в стосунках з продюсером Юрієм Нікітіним, з яким залишилася в прекрасних дружніх відносинах і до цього дня.

Юрій Нікітін та Ірина Білик в молодості (1990) Фото: pinterest.com

З 1998 по 2002 рік - з моделлю Андрієм Оверчуком, від якого в 1999 році народила сина Гліба.

Андрій Оверчук і Ірина Білик (1998) Фото: pinterest.com

У 2003-2006 році вся країна спостерігала за новим яскравим романом співачки з хореографом Дмитром Коляденком, який закінчився не менш бурхливим розлученням.

Фото: instagram.com/bilyk_iryna

У 2007 році на проекті Танці з зірками у Білик зав'язався роман з хореографом Дмитром Дікусаром. Пара прожила в цивільному шлюбі три роки.

Ірина Білик і Дмитро Дікусар Фото: pinterest.com

У 2016 році стало відомо, що співачка вперше офіційно вийшла заміж - за відомого стиліста, продюсера і режисера Аслана Ахмадова. Правда, в якому році відбулася ця подія - вона не стала поширюватися.

Аслан Ахмадов і Ірина Білик Фото: instagram.com/bilyk_iryna

У 2015 році за допомогою сурогатної матері пара стала батьками - у них народився син Табріз.

Ірина Білик з молодшим сином Фото: instagram.com/bilyk_iryna

За останні роки змінилася і зовнішність співачки. Вона відкрито не коментує, але й не заперечує, що зверталася до послуг пластичних хірургів. Судячи з усього, артистка змінила форму носа і нижньої губи, робила підтяжку шкіри обличчя та уколи краси.

У своєму Instagram Білик ділиться роздумами про життя і творчими планами.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Ірина Білик (@bilyk_iryna)

Також співачка публікує теплі знімки зі своїми синами.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Ірина Білик (@bilyk_iryna)

  • Раніше ми розповіли, як сьогодні виглядає виконавиця відомого саундтреку до фільму "Титанік", 53-річна співачка Селін Діон.
  • Читайте також на theLime, як змінилася зовнішність популярного співака початку 2000-х El Кравчука.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Такі милі: Віталій Козловський замилував світлиною з маленьким сином Оскаром

Український співак та військовослужбовець ЗСУ Віталій Козловський опублікував фото з маленьким сином Оскаром, якого народила його дружина та піарниця Юлія Бакуменко

Присвячене українським жінкам: alyona alyona і Jerry Heil випустили нове відео перед "Євробаченням"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil випустили соціальне відео на конкурсну пісню Teresa & Maria

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа