Лайм

Дружина Позитива повідомила про розлучення зі співаком через 13 років стосунків: Закінчився важливий етап мого життя

Розпалася ще одна зіркова пара

Екс-учасник гурту "Время и Стекло" Позитив (Олексій Завгородній) та дизайнер бренду Annсhoo Анна Андрійчук-Завгородня більше не чоловік та дружина. Пара була разом 13 років, 8 з яких - в офіційному шлюбі.

Про розлучення повідомила Аня в рамках реаліті-шоу "Дівчата рулять". "Було дуже боляче, що закінчився важливий етап мого життя довжиною в 13 років, - написала дизайнер. - Комусь потрібен лише час, щоб все відпустити і забути. А комусь - більше року. Але потім ти раз і назавжди приймаєш рішення. Ми більше не чоловік і дружина".


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Аня Андріі̆чук - Завгородня (@annchuk)


Я вдячна за колосальний досвід, набутий у цих стосунках. Тепер я з легкістю входжу в новий етап. З очищеним від образ серцем без туги і самотності ", - додала Завгородня.

Позитив і Аня Андрійчук-Завгородня Фото: instagram.com/annchuk

Пара познайомилася ще в шкільні роки, а узаконила стосунки у 2013 році. Аня була поруч з Олексієм з самого початку його творчого шляху і полюбила його за особисті якості, а не як популярного співака.

Анна залишила роботу на телебаченні та перекваліфікувалася у дизайнера. Зараз вона розвиває власний бренд модного одягу Annсhoo і дружить з Настею Каменських, з якою і відправилася в Мексику на зйомки реаліті.

Шанувальники пари вже давно підозрювали, що пара розлучилася: їх перестали бачити разом на заходах і в соцмережах перестали з'являтися спільні знімки.

Олексій та Анна Завгородні Фото: instagram.com/annchuk

  • Розійшлася з чоловіком і Ірина Білик. 51-річна співачка розповіла, що подала на розлучення з російським продюсером та фотографом Асланом Ахмадовим, з яким виховує сина Табриза.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування

Їм складно радіти досягненням інших: які знаки Зодіаку заздрять чужому успіху

Астрологи назвали заздрісні знаки Зодіаку - Овни, Козероги, Леви та Скорпіони не вміють радіти успіхам інших

Що відомо про співака Baby Lasagna з Хорватії, якому прогнозують перемогу на "Євробаченні-2024"

Baby Lasagna претендує на перемогу у Євробаченні-2024 за прогнозами букмекерів - що відомо про артиста та його конкурсну пісню