Лайм

Джо Байден зірвав для дружини кульбабу, і ця мила сцена підкорила людей

Романтиком можна бути і у 78!

Джо Байден здивував свою дружину милим романтичним жестом. Прямуючи до вертольота по галявині Білого дому, президент США на мить зупинився, щоб зірвати кульбабу для своєї коханої Джилл.

Цей зворушливий момент потрапив на відео, яке вже розлетілася по соцмережах. На кадрах видно, як 78-річний політик дарує бутон, який вже розпустився, а перша леді приймає його і не випускає з рук навіть при посадці на повітряне судно.


69-річна Джилл була одягнена у блакитну сукню з принтом у вигляді листя та апельсинів, маску для обличчя з такої ж тканини та жовті туфлі на високих підборах. Байден - у темно-синій костюм та чорну маску.

Фото: Getty Images

Користувачів мережі зворушив романтичний жест американського президента. "Це дрібниці, які підтримують шлюб", "Це так зворушливо", "Він такий милий! Які гарні ці прості речі в житті", "Хороший чоловік, піклується про свою дружину", "Він такий джентльмен", - пишуть у коментарях під роликом.

Фото: Getty Images

Фото: Getty Images

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Вартий всього найкращого: кохана Позитива зворушливо привітала його з днем народження

Олексій Завгородній (співак Позитив) зустрічається з танцівницею Юлією Сахневич - обраниця музиканта привітала його з днем народження

Після виїзду з України Олег Кензов виступив з росіянами у Німеччині: що відомо про скандал

Олег Кензов з Мішею Марвіним та зірками-путіністами виступив на російському заході у Німеччині - артист виконував російськомовні пісні

Як позбутися попелиці в саду і на городі: допоможуть натуральні засоби

Попелиця харчується молодими соковитими рослинами. Як позбутися шкідника - читайте в матеріалі