Лайм

Навіщо Златі Огнєвіч "Холостячка": що відомо про особисте життя співачки

Співачка вже рік не перебуває у стосунках

Злата Огнєвіч завжди тримала своє особисте життя за сімома замками, але тепер будуватиме стосунки на очах у мільйонів глядачів. Співачка стала головною героїнею 2 сезону шоу "Холостячка", де сподівається зустріти чоловіка своєї мрії.

І поки 35-річна артистка готується до знайомства з претендентами на її серце, редакція theLime вирішила згадати, що відомо про особисте життя зірки.

Фото: instagram.com/zlata.ognevich

Злата Огнєвіч (справжнє ім'я - Інна Бордюг) ніколи не афішувала своїх обранців і завжди уникала коментарів на цю тему. У 2015 році співачку сфотографували на вокзалі з хлопцем у військовій формі. Тоді знімок розлетівся по мережі, але Злата його ніяк не коментувала.

Фото: karavan.ua

Через деякий час дівчина зізналася, що на фото - її хлопець, з яким вона познайомилася у Таїланді в 2013 році, куди він приїхав по роботі, а вона - відпочивати.

"Ми відразу сподобалися один одному. Спочатку новий знайомий не підозрював, хто я така, оскільки український шоу-бізнес його абсолютно не цікавить - він слухає західний та російський альтернативний рок. Але хтось із його колег мене впізнав, дав посилання на мої кліпи на YouTube", - розповідала Злата "Каравану історій".

У той момент молодий чоловік навіть хотів припинити стосунки з нею, тому що вважав артистів зарозумілими та порожніми. Його фірма організовувала відпочинок знаменитостей, і траплялося, вони вели себе не найкращим чином. Але симпатія до Злати восторжествувала над упередженням.

Говорили, що коханий Огнєвіч учасник АТО, але співачка запевняла, що це не зовсім так. "Він не учасник АТО, хоча регулярно там буває. Він перебуває в одній з військово-патріотичних націоналістичних організацій, давно вивчає військову справу і регулярно їздить у відрядження на фронт - тренувати бійців добровольчих підрозділів", - пояснила зірка.

Фото: instagram.com/zlata.ognevich

Злата зізнавалася, що її хлопець дуже уважний та турботливий. Він не хотів, щоб вона втомлювалася, тому приготування їжі взяв на себе. "Мій коханий - прекрасний кулінар, бефстроганов з телятини у сметані та фаршировані перці у нього виходять такі, що пальчики оближеш", - згадувала співачка.

Але незважаючи на здавалося б ідеальні стосунки, у 2016 році пара розійшлася. Що стало причиною розриву, Огнєвіч ніколи не розповідала.

Фото: instagram.com/zlata.ognevich

Через півроку Злата зізналася, що в її серці знову оселилося кохання, але особистість свого нового обранця співачка не афішувала. Однак і ця історія не закінчилася хеппі-ендом. Коханий виявився дуже ревнивим і співачка не змогла це довго терпіти.

Потім співачка закрутила роман з чоловіком, якого дуже любила. Однак у якийсь момент щось пішло не так і пара розпалася. При розставанні хлопець наговорив дівчині багато образливих слів.

"Він мене називав невдахою, безталанною, говорив, що мій жахливий голос нікому не потрібен (хоча про голос ще можна пережити). Але далі пішли закиди щодо тіла, фігури: товста (так-так, я схильна швидко набирати вагу), незграбний коротун, мовляв, як я тільки могла подумати, що він буде зустрічатися з такою, як я. Навколо повно справжніх красунь, з якими мене і порівняти соромно", - згадує співачка.

Фото: instagram.com/zlata.ognevich

З цих стосунків співачка вийшла з купою комплексів, на боротьбу з якими пішов не один рік. Артистка виконала велику роботу, щоб полюбити себе і тепер може сміливо демонструвати своє тіло, знімаючись у пікантних зйомках.

Втім, це все, що відомо про особисте життя Злати Огнєвіч, хоча чуток про її романи було багато. Співачці приписували романтичні стосунки з главою Адміністрації одного з колишніх президентів, але артистка цю інформацію заперечує. Також говорили, що Огнєвіч зустрічається з лідером гурту "Бумбокс" Андрієм Хливнюком, однак і ці чутки не знайшли свого підтвердження.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Фіналіст "Євробачення-2024" з Нідерландів не з'явився на генеральній репетиції: ведеться розслідування

Представника Нідерландів на "Євробаченні-2024" Йоста Кляйна відсторонено від генеральної репетиції перед фіналом, де журі виставляли оцінки

Найгірше позаду: комік Віктор Розовий вперше після важкого поранення висловився про свій стан

Віктор Розовий вийшов на зв'язок у соцмережах та розповів про свій стан після важкого поранення голови - комік показав фото з лікарні

Де дивитися фінал "Євробачення-2024", в якому Україна змагається за перемогу

Коли фінал "Євробачення-2024" та під яким номером виступатимуть alyona alyona та Jerry Heil - де дивитися виступ України у фіналі