Лайм

З тих пір з'явилися комплекси: Злата Огнєвіч розповіла про хворобливе розставання з хлопцем

Нова фотосесія змусила співачку згадати неприємну історію

Українська співачка Злата Огнєвіч протягом декількох років боролася з комплексами, якими обзавелася після розставання з хлопцем. Артистка виконала велику роботу, щоб полюбити себе і тепер може сміливо демонструвати своє тіло, знімаючись в пікантних зйомках.

Днями співачка зважилася на сміливу фотосесію, а результатом поділилася з шанувальниками в Instagram. "Якби мені ще пару років тому сказали, що я знімуся в такому відвертому фотосеті, я б розсміялася цій людині в обличчя. Я проробила величезну внутрішню роботу", - зізнається Злата.

Фото: instagram.com/zlata.ognevich

За словами співачки, ця зйомка змусила її згадати хворобливу історію, яка вплинула на її подальше життя. Злата зустрічалася з хлопцем, якого дуже любила, проте в якийсь момент щось пішло не так і пара розпалася. При розставанні хлопець наговорив дівчині багато образливих слів.

"Він мене називав невдахою, безталанною, говорив, що мій жахливий голос нікому не потрібен (хоча про голос ще можна пережити). Але далі пішли закиди щодо тіла, фігури: товста (так-так, я схильна швидко набирати вагу), незграбний коротун, мовляв, як я тільки могла подумати, що він буде зустрічатися з такою, як я. Навколо повно справжніх красунь, з якими мене і порівняти соромно", - згадує співачка.

Фото: instagram.com/zlata.ognevich

З тих пір у Злати з'явилися комплекси, які "заважали жити, дихати і радіти, а головне - любити себе".

"Лише кілька років тому я прийняла себе, почала культивувати відчуття внутрішньої свободи. Адже жити треба в повній гармонії і чесності з душею", - зазначила артистка.

Фото: instagram.com/zlata.ognevich

  • Злата Огнєвіч продовжує експериментувати зі своєю зовнішністю. Нещодавно знаменитість продемонструвала, що стала блондинкою, а потім показала, що зробила стрижку каре.
  • У минулому році Злата вперше розповіла про переслідування агресивного шанувальника. Через рік виконавиця розкрила подробиці цієї неприємної історії.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.