Лайм

Рибак знайшов у човні одну з найотруйніших змій світу і ледь врятувався - її укус вбиває за хвилини

Чоловік вирушив у плавання з небезпечним безбілетником

80-річний австралієць Боб Тетчер вирушив на рибалку на озері Веллінгтон, але приємне дозвілля раптом перетворилося на смертельну пастку. В 9 км від берега чоловік виявив, що в його човні знаходиться отруйна тигрова змія.

Фото: Gippsland Snake Catchers / Facebook

"Моє серце ледь не вискочило з грудей. Я побачив, як вона шипить на мене своїм роздвоєним язичком, і подумав: "Що за благословенна тигрова змія!" У мене було ще кілька слів, але їх краще не повторювати", - розповів літній рибалка виданню Independent.

Плазун знаходився приблизно в 30 см від його ніг, тоді як розміри човна становили всього 1,8 на 1,2 м.

Фото: Gippsland Snake Catchers / Facebook

Тетчер нервував недаремно: тигрові змії вважаються одними з найбільш отруйних у світі. Їхній укус може викликати у дорослої людини параліч і смерть всього за 30 хвилин, а більш дрібні тварини вмирають миттєво. Більш того, змія знаходилася між чоловіком і якорем, фактично заважаючи йому повернутися додому.

Фото: Wikimedia

Коли рептилія нарешті відповзла в іншу частину човна, Тетчер накинув на неї свою куртку і швидко підняв якір. Дорога додому зайняла півгодини, і весь цей час він чекав нападу.

Кулею вилетівши з човна, пенсіонер викликав ловців змій, які вигнали небезпечного пасажира. "У мене було кілька проблем із крокодилами, але я ніколи не думав, що змія залізе в човен!" - заявив бувалий рибалка.

Фото: Gippsland Snake Catchers / Facebook

  • Тварини Австралії часто потрапляють у заголовки світових ЗМІ. Раніше в місцевій школі знайшли величезного метелика. Він такий важкий, що навіть не може літати.
  • У Південній Африці черепаха прогнала левів з водопою і стала героїнею мережі. Нахабна рептилія не злякалася великих хижаків і всіляко заважала їм пити.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Які шанси на перемогу у "Євробаченні-2024" має Україна напередодні другого півфіналу: новий прогноз

Букмекери оновили прогнози щодо переможця Євробачення 2024 - alyona alyona і Jerry Heil на третьому місці, на першому Baby Lasagna

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"