Лайм

Смілива черепаха прогнала левів з водопою і стала героїнею мережі: смішне відео

Нахабна рептилія не злякалася великих хижаків

Пара левів у приватному заповіднику Мала-Мала в Південній Африці прийшла на водопій після щільного обіду, але маленький господар ставка виступив проти гостей.

На YouTube-каналі Національного парку Крюгер у ПАР з'явилося смішне відео, на якому допитлива черепаха проганяє хижих котів. Спочатку вона впритул підповзає до лева, а потім заважає пити левиці. Тварини щосили намагаються ігнорувати маленького агресора, поки не здаються під його натиском.

Унікальну сцену зняв гід по сафарі Реджі Баррето. "Для мене це було неймовірно рідкісним видовищем. Спостерігав, як черепаха наближається до левів, на підборіддях яких була кров зебри. Схоже, їй більше хотілося отримати трохи цієї крові, ніж "прогнати левів"", - розповів він.

Користувачів соцмереж розвеселила поведінка черепахи і хижаків, і ролик зібрав уже понад 1 млн переглядів. "Коли батьки сказали тобі, що ти крокодил, і ти сприйняв це занадто серйозно", - жартують в коментарях. - "Леви, мабуть, забагато дивилися "Черепашок-ніндзя". Вони вирішили, що це Рафаель іде на них зі своїм ножами, акуратно захованими під панциром".

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео