Лайм

Австралієць забув закрити вікно в машині, і до нього одразу прийшли десятки страшних пасажирів: відео

Павучиха і її потомство налякали безтурботного власника авто

Новини про тварин і комах Австралії продовжують розбурхувати світ. Цього разу житель Сіднея поділився відео, на якому сім'я павуків захопила його автомобіль.

Увечері чоловік залишив машину на парковці, а коли повернувся, на приладовій панелі його чекав страшний сюрприз. На світло ліхтарика виповзла самка павука-мисливця і більше 20 її дитинчат. Павучиха спробувала залізти на лобове скло, але посковзнулася і влаштувалася у вентиляційному отворі кондиціонера.

Короткий ролик став вірусним в соцмережах, а користувачі YouTube порадили власнику спалити автомобіль. "Пора розпалити багаття якомога швидше. Машина того не варта", - пишуть жартівники.

Павуків сімейства Sparassidae називають мисливцями через швидкість і манеру полювання. Їхній розмір разом із ногами може досягати 15 см, а довжина - близько 2 см. Такі павуки можуть вкусити людину, і хоча їхня отрута не становить загрози життю, вона може викликати набряк, біль, нудоту, головний біль, блювоту, порушення серцевого ритму.

Самки цього сімейства павуків схильні агресивно захищати своїх дитинчат від загрози, і більшість укусів людям завдають саме вони. Зазвичай мисливці живуть на стовбурах дерев, під камінням, на вікнах і стінах будинків. В Австралії вони часто заходять у машини і селяться всередині приладової панелі.

  • Рибак знайшов у човні одну з найбільш отруйних змій у світі і ледве врятувався - її укус вбиває за лічені хвилини. Чоловік вирушив у плавання з небезпечним безбілетником, який заважав йому повернутися додому.
  • Раніше в австралійській школі знайшли величезного метелика. Він такий важкий, що навіть не може літати.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Канал "СТБ" повідомив про рекордну кількість анкет після оголошення імені нового "Холостяка"

Творці Холостяка повідомили про велику кількість анкет після того, як оголосили ім'я нового героя Олександра Терена

"Суспільне" заперечило слова alyona alyona про штраф для української делегації на "Євробаченні-2024": що відомо

Суспільне Мовлення спростувало заяву alyona alyona про штраф української делегації за футболки з закликами звільнити військовополонених

Найбільша цінність мого життя: співачка Lama у День сім'ї показала романтичну світлину з коханим

У День сім'ї 2024 в Україні співачка Lama показала фото зі своїм обранцем Романом та висловилася про сімейні цінності