Лайм

Меган Маркл і принц Гаррі показали нове фото сина в день його народження

Пара вирішила відсвяткувати дворіччя сина корисною благодійною ініціативою

6 травня синові принца Гаррі і Меган Маркл виповнилося два роки. Пара поділилася новою фотографією Арчі, але показувати публіці його обличчя вони не поспішають: на знімку маленький іменинник стоїть спиною до камери і тримає велику зв'язку повітряних кульок.

Фото: archewell.com

Фотографію Арчі Меган і Гаррі опублікували на своєму веб-сайтіArchewell Foundation. Вони подякували фанатам і послідовникам за тепло і підтримку їхньої родини, а також запропонували пожертвувати по 5 доларів, щоб покрити витрати на вакцинацію від COVID-19 у найбідніших регіонах світу.

"Ми не можемо вигадати більш резонансного способу відзначити день народження нашого сина, - написали герцог і герцогиня Сассекські. - Цього року світ продовжує йти шляхом одужання від COVID-19. Хоча деякі місця знаходяться на межі одужання, у багатьох частинах світу спільноти продовжують страждати. Ми не зможемо по-справжньому одужати, поки всі та скрізь не отримають рівний доступ до вакцини".

Також Гаррі і Меган підтримали зняття захисту інтелектуальної власності на вакцини проти коронавірусу. У відкритому листі генеральним директорам Moderna, Pfizer, AstraZeneca, Johnson & Johnson і Novavax вони попросили їх "покласти край конкуренції" і "працювати спільно для досягнення загального доступу до вакцини".

Про підтримку зняття патентного захисту вакцини вже заявила адміністрація Джо Байдена і президент Франції Емануель Макрон. Канцлер Німеччини Ангела Меркель цю ідею відкинула, заявивши, що "захист інтелектуальної власності є джерелом інновацій і має залишатися таким у майбутньому".

  • Раніше Меган Маркл оголосила про вихід своєї першої книги. Дитяча книга "Лавка" вийде в червні напередодні Дня батька, і вона тісно пов'язана з родиною герцогині Сассекської.

Найцікавіші історії та новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У день фіналу "Євробачення-2024" шанси України на перемогу впали: новий прогноз букмекерів

За кілька годин до старту фіналу "Євробачення 2024" букмекери оновили свої прогнози на переможця - яке місце віддають Україні

У Мальме проходить фінал "Євробачення 2024", де Україна змагається за перемогу: онлайн-трансляція шоу

Де дивитись трансляцію фіналу "Євробачення-2024" онлайн, в якому виступатимуть alyona alyona і Jerry Heil з України

Нідерланди дискваліфікували з "Євробачення-2024" за кілька годин до фіналу: що відомо

Представника Нідерландів Йоста Кляйна дискваліфікували з "Євробачення-2024" за кілька годин до фіналу