Лайм

Дженніфер Лопес і Бена Аффлека запідозрили в романі - 18 років тому вони розійшлися перед весіллям

ЗМІ заговорили про повернення "Бенніфер"

Західні таблоїди смакують новину про возз'єднання Дженніфер Лопес і Бена Аффлека - однієї з найпопулярніших голлівудських пар початку 2000-х. 51-річну співачку і 48-річного актора помітили разом на гірськолижному курорті в Монтані (США), і чутки про їхній роман вже не зупинити.

Бен Аффлек і Дженніфер Лопес в 2003 році Фото: Getty Images

"Дженніфер прекрасно провела час із Беном, - розповіло джерело журналу People. - Вона щаслива з ним. Дженніфер і Бен кілька днів пробули за містом. У них сильний зв'язок. Все сталося швидко і інтенсивно, але Дженніфер щаслива".

Поїздка пари в Монтану відбулася через тиждень після того, як їх вперше сфотографували біля будинку співачки в Лос-Анджелесі. Потім знаменитостей помітили в аеропорту - вони подорожували на приватному літаку.

В середині квітня Дженніфер Лопес офіційно підтвердила розрив із нареченим Алексом Родрігесом. Бен Аффлек залишився один у січні 2021 року після року стосунків із актрисою Анною де Армас.

Лопес і Аффлек, чию пару фанати називали "Бенніфер", збиралися одружитися у 2003 році, але скасували весілля всього за 4 дні до знаменної дати. "Через надмірну увагу ЗМІ до нашого весілля, ми вирішили його перенести, - заявила пара. - Коли ми виявили, що всерйоз думаємо найняти трьох підставних "наречених" у трьох різних місцях, ми зрозуміли: щось пішло не так. Ми відчули, що атмосфера дня, який мав стати найщасливішим в нашому житті, може опинитися під загрозою. Ми відчули, що радісний і священний день може бути зіпсований для нас, наших сімей і друзів".

Фото: Getty Images

У січні 2004 року, через чотири місяці після перенесення весілля, Бен і Дженніфер остаточно розірвали заручини. Причина їхнього розриву залишалася загадкою, поки в 2008 році Аффлек не сказав в британському телешоу Live, що постійна увага ЗМІ ускладнила стосунки. 7 років потому Лопес підтвердила, що тиск із боку громадськості зруйнував їх роман. В інтерв'ю Vanity Fair вона сказала: "Мої стосунки [з Беном] самознищилися на очах у всього світу. Для мене це тривало два роки, поки я знову не взяла себе в руки".

Після розставання з Беном Аффлеком Дженніфер Лопес вийшла заміж за співака Марка Ентоні, від якого народила близнюків. Після розлучення в 2014 році вона зустрічалася з танцюристом Каспером Смартом, репером Дрейком і бейсболістом Алексом Родрігесом. Аффлек встиг побувати в шлюбі з актрисою Дженніфер Гарнер, з якою завів трьох дітей.

  • Раніше Дженніфер Лопес знялася в ефектній фотосесії для травневого номера журналу InStyle. 51-річна співачка позувала на пляжі в купальнику, короткому топі і білій майці, і її фанатів вкотре вразила бездоганна фігура зірки.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа