Лайм

Барбара Праві та співачка Destiny - що ми знаємо про артисток, яким пророкують перемогу на "Євробаченні-2021"

Фаворитки цьогорічного конкурсу - співачки з Мальти та Франції

Після перших репетицій "Євробачення-2021" ставки букмекерів змінилися, і тепер перемогу пророкують французькій виконавиці Барбарі Праві. Мальтійська співачка Destiny, яка довгий час лідирувала у таблиці, зараз займає другую сходинку. Прогнози змінюються кожного дня, але учасниці з Франції та Мальти незмінно залишаються фаворитками. Що відомо артисток і з якими піснями вони представлять на конкурсі свої країни - далі в матеріалі.

Барбара Праві

Барбара Праві Фото: instagram.com/babpravi

Представниці Франції - 28 років, народилася вона в Парижі у родині артистів. Свою музичну кар'єру Барбара почала у 2014 році, а вже наступного року підписала контракт із звукозаписною компанією Capitol Music France. Праві є не тільки виконавицею, а й автором пісень.

У 2017 році співачка випустила свій перший сингл Pas grandir, який увійшов до її дебютного міні-альбому Barbara Pravi, реліз якого відбувся наступного року. В кінці 2018-го Барбара змінила свій музичний стиль - з поп-музики виконавиця перейшла на шансон.

У 2021 році французька співачка удостоїлася честі побувати на "Євробаченні" у Роттердамі та особисто представити власну творчість багатомільйонній публіці. Дівчина вийде на сцену з авторською піснею Voilà.

Дестіні Чукуньере (Destiny)

Мальту на міжнародному конкурсі цього року представить молода співачка Destiny. Дівчині всього 18 років, але вона вже здобула популярність у своїй країні.

Destiny Фото: instagram.com/destinyofficial_x

Дестіні почала співати у 9-річному віці, постійно брала участь у різних конкурсах, але справжня слава прийшла до неї завдяки перемозі у дитячому "Євробаченні" у 2015 році, де вона встановивила рекорд за кількістю набраних балів. Також вокалістка брала участь у талант-шоу Britain's Got Talent та у другому сезоні мальтійської версії шоу "Х-фактор".

Для участі у "Євробаченні-2021" Destiny підготувала танцювальну композицію Je Me Casse, завдяки якій довгий час займала перший рядок у таблиці букмекерів.

  • 65-й щорічний конкурс "Євробачення" відбудеться в заявлені раніше дати - 18, 20 та 22 травня. Конкурс проходитиме з глядачами, але при суворих правилах, які забезпечують здоров'я та безпеку глядачів, музикантів, преси та організаторів. До концертного залу допустять лише 3,5 тис. гостей з негативним тестом на Covid-19.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Процедура продовжується: Тімур Мірошниченко розповів, на якому етапі друге усиновлення

Популярний український телеведучий Тімур Мірошниченко підтвердив, що зовсім скоро їхня родина побільшає – вони усиновлять ще одну дитину

20 років як тебе немає: Олександр Пономарьов у роковини смерті мами показав її фото

Відомий український співак Олександр Пономарьов показав у мережі рідкісне фото зі своєю молодою мамою, яка померла 20 років тому

Не все можна показувати: Даніель Салем поділився кадрами своєї небезпечної роботи на фронті

Український телеведучий та військовослужбовець Даніель Салем опублікував відео з фронту