Лайм

5 років тому Джамала виграла "Євробачення" - співачка вперше розповіла, що їй допомогло перемогти

Артистка показала особливу для неї картину

14 травня 2016 року в столиці Швеції відбувся фінал 61-го пісенного конкурсу "Євробачення", де перемогу здобула українська співачка Джамала. Через 5 років виконавиця вперше розповіла, що їй допомогло тоді перемогти.

Як зізналася артистка в Instagram, своє бажання посісти перше місце вона написала олівцем на зворотному боці картини, яку їй перед конкурсом подарували шанувальники.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

"Я хочу розповісти вам цікаву деталь, про яку не говорила ніколи досі. Перед Євробаченням мої прихильники подарували мені авторську картину зі словами: We are proud to be your fans! Перед виїздом в Стокгольм я взяла олівець і легенько залишила пару слів на картинi. Потім були подорож, виступи, безліч інтерв'ю та яскравих емоцій. Я скоро забула про картину", - написала Джа.

А нещодавно співачка натрапила на цю картину і побачила свій запис, який залишила на ній 5 років тому. "Дослівно там було написано: "Євробачення". Перемога. Перше місце", - поділилася співачка.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

  • Раніше Джамала дала своє напутнє слово гурту Go_A, який представить Україну на конкурсі цього року. Перший півфінал "Євробачення-2021" стартує вже 18 травня, представники нашої країни виступлять в ньому під номером 15.
  • А поки в Роттердамі (Нідерланди) тривають репетиції "Євробачення-2021", і ставки букмекерів змінюються з кожним днем. Останні кілька тижнів беззмінними фаворитками були представниці Мальти та Франції, але 14 травня прогнози істотно змінилися.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil