Лайм

Мальта більше не фаворит "Євробачення": як змінилися ставки букмекерів за чотири дні до конкурсу

Перший півфінал конкурсу стартує вже 18 травня

У Роттердамі (Нідерланди) тривають репетиції "Євробачення-2021", і ставки букмекерів змінюються з щодня. Останні кілька тижнів беззмінними фаворитками були представниці Мальти та Франції, але 14 травня прогнози істотно змінилися - Італія піднялася з четвертого рядка рейтингу на другий та потіснила Мальту.

Станом на 14 травня прогнози букмекерів виглядають так: першу трійку складають Франція, Італія та Мальта, п'ятірку закривають Швейцарія та Ісландія, десятку - Болгарія, Кіпр, Україна, Литва та Греція.

Фото: eurovisionworld.com

Днем раніше, незважаючи на труднощі зі здоров'ям вокалістки, гурт Go_A піднявся з дев'ятого місця на восьме. Увечері того ж дня стало відомо, що Катерини Павленко отримала негативний результат тесту на Covid-19 і продовжить підготовку до конкурсу.

Перший півфінал "Євробачення-2021" стартує вже 18 травня, представники України виступлять у ньому під номером 15.

  • 65-й щорічний конкурс "Євробачення" відбудеться у заявлені раніше дати - 18, 20 та 22 травня. Конкурс проходитиме з глядачами, але при суворих правилах, які забезпечують здоров'я та безпеку глядачів, музикантів, преси та організаторів. До концертної зали допустять тільки 3,5 тис. гостей з негативним тестом на Covid-19.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Процедура продовжується: Тімур Мірошниченко розповів, на якому етапі друге усиновлення

Популярний український телеведучий Тімур Мірошниченко підтвердив, що зовсім скоро їхня родина побільшає – вони усиновлять ще одну дитину

20 років як тебе немає: Олександр Пономарьов у роковини смерті мами показав її фото

Відомий український співак Олександр Пономарьов показав у мережі рідкісне фото зі своєю молодою мамою, яка померла 20 років тому

Не все можна показувати: Даніель Салем поділився кадрами своєї небезпечної роботи на фронті

Український телеведучий та військовослужбовець Даніель Салем опублікував відео з фронту