Лайм

HBO опублікував перший тізер спецвипуску серіалу "Друзі" та назвав дату прем'єри: відео

Нова серія вийде вже в цього місяця

Стрімінговий сервіс HBO Max опублікував перший тізер спеціального епізоду серіалу "Друзі", в якому з'являться всі герої серіалу. Прем'єра довгоочікуваного випуску відбудеться вже 27 травня.

У ролику можна побачити виконавців головних ролей, але тільки зі спини. На кадрах Дженніфер Еністон (Рейчел), Кортні Кокс (Моніка), Ліза Кудроу (Фібі), Метт Леблан (Джоуї), Метью Перрі (Чендлер) і Девід Швіммер (Росс) йдуть вулицею, взявшись за руки.

У спеціальному епізоді "Друзів" буде багато запрошених зірок. Серед них - канадський співак Джастін Бібер, актор з "Гри престолів" Кіт Герінґтон, футболіст Девід Бекхем, акторка Різ Уіззерспун, супермоделі Сінді Кроуфорд та Кара Делевінь, співачка Леді Гага та багато інших.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Friends (@friends)

Нагадаємо, прем'єра оригінального серіалу "Друзі" відбулася у 1994 році. Шоу виходило в ефір аж до 2004 року. У 2019 року в світі відзначили 25-річчя ситкому, який раніше визнали одним з найкращих за всю історію американського ТБ.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil