Лайм

HBO зніме нових "Друзів" з тими ж акторами - як сьогодні виглядають Фібі, Чендлер та інші герої

Як змінилися зірки знаменитого телешоу

Нещодавно стало відомо, що компанія HBO підтвердила зйомки нової частини легендарного серіалу "Друзі". Поки що мова йде про спеціальний 60-хвилинний випуск, але фанати, зрозуміло, сподіваються на щось більше. А поки шанувальники із завмиранням серця чекають новин про продовження "Друзів", ми вирішили подивитися, чи сильно змінилися зірки телешоу за 25 років.

Дженніфер Еністон (Рейчел Грін). З усієї зіркової команди серіалу Еністон змінилася менше всіх. Безумовно, вона стала виглядати старше, але це анітрохи її не зіпсувало. Подейкують, що все завдяки уколам краси. Але, як би там не було, з пластикою або без, актриса виглядає чудово.

Кортні Кокс (Моніка Геллер). Через невеличкі зморшки вік Кортні читається трохи більше. Але вона все ще в хорошій формі і може дати фору багатьом молодим сучасним актрисам. Як зовні, так і в питаннях, що стосуються акторської роботи.

Ліза Кудроу (Фібі Буффе). Улюблениця публіки, наївна і чарівна Фібі, не стала користуватися послугами пластичних хірургів і косметологів. Вона вважає за краще любити свою природну красу, не ховати зморшки і інші вікові зміни. Деякі фанати не оцінили такого рішення, але більшість все-таки підтримує зірку і каже, що вона все ще прекрасна.

Девід Швіммер (Росс Геллер). Якщо не враховувати трохи більш кругленькі щічки, Девід практично не змінився з часів зйомок "Друзів". Не виключено, що він ходить до косметолога. У всякому разі, саме так вважає багато хто з шанувальників.

Метт Леблан (Джої Тріббіані). Той самий Джоуї, який не ділиться їжею, змінився дуже сильно. Актор Метт Леблан не став зафарбовувати вікову сивину. Напроти, він вирішив зробити її своєю новою фішкою. І треба визнати, що йому це вдалося.

Меттью Перрі (Чендлер Бінг). З віком Меттью Перрі довелося попрощатися зі своєю знаменитою розкішною шевелюрою. Також у актора з'явилося невеличке друге підборіддя. Але його самого це анітрохи не бентежить, адже, судячи з кумедних фото в Instagram, в душі він все ще відчуває себе молодим.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї