Лайм

Кіт вистрибнув із п’ятого поверху під час пожежі - його дивовижний стрибок змусив глядачів ойкнути

Спритна тварина не постраждала і дуже швидко оговталася

Під час пожежі в Чикаго кіт продемонстрував вражаючу здатність приземлятися на чотири лапи після стрибка з п'ятого поверху. Спритну тварину зняли на відео співробітники пожежного управління.

Фото: twitter.com/CFDMedia

Крізь клуби диму в розбитому вікні з'явився чорний кіт. Деякий час він перевіряв лапами стіну, а потім стрибнув вниз. Люди закричали від страху, бо вирішили, що пухнастий впаде на бетонну стіну. На щастя, він приземлився на невелику ділянку м'якої трави, відскочив від землі, а потім втік.

Представник пожежної охорони Чикаго Ларрі Ленгфорд розповів, що кіт на кілька хвилин сховався під машиною, а потім прийшов до тями і спробував повернутися в будівлю. Стрибун не постраждав, а рятувальники зайнялися пошуками його господарів.

  • Раніше вчені обдурили котів оптичною ілюзією, щоб зрозуміти їхню дивну любов до коробок. Пухнасті так люблять сидіти в коробках і ящиках, що готові задовольнятися навіть ілюзією квадрата.
  • Дивіться також на theLime смішну підбірку фото котів, які демонструють дивовижну здатність спати в найнесподіваніших місцях.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Євгенія Власова пояснила зникнення зі сцени на роки та заговорила про відновлення кар'єри

Євгенія Власова розповіла, чому зникла із шоу-бізнесу - співачка заявила, що їй потрібно було зробити паузу через обставини у житті

Ірина Сопонару вийшла заміж за свого коханого-іноземця: акторка показала зворушливі весільні кадри

Ірина Сопонару і її обранець Ріс одружилися - акторка показала весільні кадри - що відомо про її особисте життя

Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни у модному кольорі

Дівчатам, які готуються до випускного, варто обрати ніжні відтінки манікюру, які асоціюються з молодістю та свіжістю. Рожевий колір манікюру може ідеального доповнити ваш образ