Лайм

Давав волю рукам: ще одна співачка розповіла про домагання Костянтина Меладзе

Колишня учасниця "ВІА Гри" поскаржилася на поведінку продюсера

Співачка Тетяна Найник, яка у 2002 році співала у групі "ВІА Гра", поскаржилася на домагання Костянтина Меладзе. На цей крок дівчину штовхнуло зізнання Олі Полякової, яка заявила, що продюсер пропонував їй допомогу в кар'єрі за інтим.

Фото: Wikipedia

У російському ток-шоу "Звезды сошлись" Найник заявила, що після знайомства Меладзе відвіз її в готель і попросив роздягнутися до білизни. Потім почалася їхня переписка і спілкування, яке завдавало їй дискомфорт: він відправляв їй повідомлення фривольного змісту. Одного разу під час робочої зустрічі продюсер дав волю рукам, чим сильно її збентежив.

"Я на нього дивлюся, як кролик на удава. Він бере і саджає мене на коліна. Цілуватися не ліз. Відразу взяв за нижню частину стегна. Я сиджу, мене скукожило, не рухаюся. Руки його сильніше стискають, - описала Тетяна одну з їх зустрічей. - Я ніколи не опинялася в такій ситуації, тому зробила вигляд, що нічого не сталося".

При цьому співачка вважає, що Костянтин Меладзе не здатний на насильство.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil