Лайм

Програмістка з Мексики отримала корону конкурсу "Міс Всесвіт": фото переможниці

26-річну Андреа Мезу назвали кращою з 74 учасниць

Представниця Мексики Андреа Меза перемогла в конкурсі краси "Міс Всесвіт-2020". 26-річна модель і програмістка стала третьою мексиканкою, що отримала корону: її співвітчизниці завойовували цей титул у 2010 і 1991 роках.

Фото: instagram.com/andreamezamx/

Андреа Меза народилася і виросла в місті Чіуауа на півночі Мексики, але крім мексиканського має також китайське коріння. Після закінчення школи вона вступила до місцевого університету, де вивчала розробку програмного забезпечення. У 2017 році дівчина отримала диплом і почала працювати інженером-програмістом, попутно будуючи кар'єру моделі.

Фото: instagram.com/andreamezamx/

Фото: instagram.com/andreamezamx/

Фото: instagram.com/andreamezamx/

У 2017 році Меза завоювала титул "Міс Мексика" і блискуче представила країну на конкурсі "Міс Світу". Там їй вдалося посісти друге місце, а також додатково отримати корону "Міс Світу Америка".

Фото: instagram.com/andreamezamx/

У 2020 році дівчина перемогла на конкурсі "Міс Мексика Всесвіт". Через пандемію Covid-19 міжнародний конкурс краси перенесли з осені на травень 2021 року. Фінал "Міс Всесвіту" відбувся 16 травня, і Меза, яка раніше ввійшла в п'ятірку кращих учасниць, була коронована переможницею 2019 року Зозібіні Тунзі.

"Який момент! Готова до цієї подорожі!" - написала королева краси в Instagram, опублікувавши фотографію яскравого моменту нагородження.

Фото: instagram.com/andreamezamx/

Представниця України на "Міс Всесвіт" Єлизавета Ястремська не потрапила у топ-21 конкурсанток, але не стала робити з цього драму. "Незалежно від результату, я вже щаслива бути на цій сцені і представляти свою країну", - написала дівчина в Instagram.

  • Раніше "Місіс Світу" заарештували за поранення нової королеви краси - вона відібрала у неї корону прямо на сцені. Інцидент стався на конкурсі "Місіс Шрі-Ланка".

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також