Лайм

У Білла Гейтса був довгий роман зі співробітницею Microsoft - вона вирішила про все розповісти його дружині

Жінка повідомила про зв'язок з мільярдером у листі

У 2020 році Білл Гейтс вийшов із ради директорів Microsoft і присвятив себе благодійній діяльності. У статті Wall Street Journal йдеться, що перед цим керівники компанії найняли юристів для розслідування його інтимного зв'язку зі співробітницею.

Фото: Wikimedia

Про роман Білла Гейтса і інженерки Microsoft правлінню компанії стало відомо у 2019 році. У листі жінка повідомила, що їхні сексуальні стосунки тривали багато років. Вона зажадала поміняти роботу, а також попросила, щоб дружина Білла Мелінда Гейтс прочитала її листа.

Мільярдер пішов у відставку до завершення розслідування, а комітет ради директорів надав "всебічну підтримку співробітниці, яка висловила стурбованість".

Прес-секретарка Білла Гейтса визнала, що позашлюбні стосунки її шефа зав'язалися майже 20 років тому і закінчилися "полюбовно". Також вона заперечила, що він пішов із ради директорів через скандал. "Він хотів приділяти більше часу своїй благодійності", - заявила вона.

Ще до появи звіту WSJ у ЗМІ з'явилися інші повідомлення про неробочі стосунки Білла Гейтса зі своїми співробітницями. У New York Times повідомили про два випадки, коли технічний магнат загравав із жінками, які працювали на нього в Microsoft і у Фонді Білла і Мелінди Гейтс.

Нагадаємо, що на початку травня Білл і Мелінда Гейтс заявили про розлучення після 27 років шлюбу. У клопотанні про розлучення Мелінда заявила, що їхній шлюб "безповоротно зруйнований".

Білл Гейтс - один з найбагатших людей світу. Згідно з рейтингом Bloomberg Billionaires Index, його статок на сьогоднішній день становить 144 мільярди доларів.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Антін Мухарський відреагував на заяви про свій виїзд з України та відповів, чи повернеться

Антін Мухарський пояснив, навіщо поїхав за кордон та відповів чи збирається повертатись - шоумен відреагував на пост Віктора Трегубова

Як склалося особисте життя Іраклі Макацарії, який шукав кохання на шоу "Холостяк"

Бізнесмен Іраклі Макацарія здобув популярність завдяки шоу Холостяк. Наразі він з сім'єю живе в Грузії

Живемо в інші часи: Марічка Падалко розповіла про 17-річного сина, який освоює військову навичку

Син Марічки Падалко і Єгора Соболєва у 17 років освоює військову навичку - хлопець вчиться збирати fpv-дрони, щоб допомогти батьку на фронті