Лайм

50-річна Наомі Кемпбелл вперше стала мамою - модель показала зворушливе фото немовляти

Радісною новиною знаменитість поділилася у соцмережі

Супермодель Наомі Кемпбелл повідомила, що вперше стала матір'ю. Стать та ім'я немовляти 50-річна зірка поки залишила в таємниці, зате показала перше фото свого первістка.

Знаменитість опублікувала в Instagram зворушливу фотографію крихітних ніжок і написала: "Прекрасне, маленьке благословення вибрало мене своєю мамою, і для мене велика честь прийняти у своє життя цю ніжну душу. Немає слів, щоб описати зв'язок, який тепер є між нами, мій ангел. Немає любові більше цієї".

Фото: instagram.com/naomi

Яким чином дитина з'явилася в її сім'ї, Наомі не уточнила. Можливо, модель скористалася послугами сурогатної матері або взяла малюка з дитячого будинку.

Новоспечену маму вже привітали, як шанувальники, так і зіркові друзі. Серед них - модельєри Марк Джейкобс, Ріккардо Тиші та Донателла Версаче, акторки Зої Салдана та Софі Тернер, співачка Рита Ора та інші знаменитості.

Фото: instagram.com/naomi

  • Вперше стала мамою і Наталі Дормер, яка зіграла Маргеріт Тіреллі в "Грі престолів". 39-річна акторка народила дочку в січні, але про поповнення розповіла лише через три місяці.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита