Лайм

На шоу "Холостяк" назвали переможницю: кого вибрав Михайло Залівако у фіналі

На проекті відбулася фінальна церемонія вручення обручки

Увечері 21 травня на каналі СТБ відбувся довгоочікуваний фінал романтичного реаліті "Холостяк-11". Головний герой Михайло Залівако відправився на останні вирішальні побачення з трьома дівчатами - Розалі, Анею та Юлею, а в кінці зробив свій вибір. Хто став переможницею 11 сезону - читайте далі в матеріалі.

Фінальні зустрічі пройшли в жаркому Дубаї, де кожна з фіналісток мала можливість усамітнитися з Холостяком. Вибір героя був непростим, адже з кожною з дівчат у нього зав'язалася своя історія. Однак після побачень Михайло зміг визначитися з обраницею, та вручив обручку Анні Богдан. Холостяк зізнався їй у своїх почуттях та сказав, що вірить у початок їхньої лав-сторі.

Михайло Залівако та Анна БогданФото: instagram.com/holostyakstb

Аня підкорила Мішу ще під час першої вечірки: дівчина прийшла в розкішній довгій сукні з запаморочливим розрізом на нозі. Однак спілкування двох відразу не складалося. Відкритися перед Холостяком дівчина змогла після самоізоляції. На проекті Аня підхопила ковід, і два тижні жила окремо від суперниць і не мала можливості бачитися з героєм.

Після повернення на проект Анна стала проявляти симпатію, чим приємно здивувала Мишу. Далі були індивідуальні побачення, наповнені романтикою, пристрасними поцілунками та екстримом. Двоє випробували на проекті і банджи-джампінг, і кайтсерфінг, і навіть втечу від знімальної групи.

Переможниця шоу "Холостяк-11"Фото: instagram.com/hannastorozhuk

  • Анні Богдан - 28 років. До знайомства з Михайлом Залівако дівчина була дружиною екс-глави Офісу президента Андрія Богдана, проте в мережі немає інформації про її шлюбі з політиком. Читайте на theLime, як Аня пояснила відсутність свого імені у Вікіпедії.
  • Тим часом герой 10 сезону шоу "Холостяк" Макс Михайлюк вперше став татом. 27 квітня у пілота та його коханої, моделі Дар'ї Хлистун народилася дочка Аріана.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

20 років як тебе немає: Олександр Пономарьов у роковини смерті мами показав її фото

Відомий український співак Олександр Пономарьов показав у мережі рідкісне фото зі своєю молодою мамою, яка померла 20 років тому

Не все можна показувати: Даніель Салем поділився кадрами своєї небезпечної роботи на фронті

Український телеведучий та військовослужбовець Даніель Салем опублікував відео з фронту

Помер фронтмен гурту Crazy Town: виконавцю хіта Butterfly було 49 років

У Лос-Анджелесі на 50-му році життя помер соліст гурту Crazy Town Шифті Шеллшок (Сет Бінзер)