Лайм

Найгірший результат на "Євробаченні-2021": британський співак пояснив свій провал на конкурсі

Джеймс Ньюмен не отримав жодного балу від журі і глядачів

Лузерам "Євробачення" рідко дістається увага публіки, але результат учасника з Великобританії Джеймса Ньюмена був таким поганим, що пройти повз просто неможливо. Батьківщина The Beatles, Queen, Елтона Джона та цілої плеяди зірок на пісенному конкурсі отримала 0 балів від професійного журі та 0 балів від глядачів. За всю історію "Євробачення" таке траплялося з Великобританією лише раз.

24 травня Джеймс Ньюмен опублікував в соціальних мережах заяву, в якій розповів про свій настрій.

"Я хочу зосередитися на позитивних сторонах цього дивного досвіду. Я стояв на сцені і співав перед сотнями мільйонів людей пісню, яку написав і яку люблю, - написав Ньюмен у Твіттері. - Суть написання пісень полягає в тому, що немає ніякої гарантії, що пісня, яка, на вашу думку, сподобається людям, знайде зв'язок з аудиторією. Я просто хочу від щирого серця сказати величезне дякую всім, хто підтримував мене, слухав мою музику і наповнював моє життя позитивом і любов'ю. Часи, коли все йде не так, як ви сподівалися, вчать нас брати себе в руки і ставати сильнішими".

Спочатку передбачалося, що Джеймс виконає на "Євробаченні" баладу My Last Breath, але в 2020 році конкурс скасували через пандемію, і він обрав танцювальний трек Embers.

Деякі шанувальники Ньюмена припустили, що його низький результат є "помстою Європи за Брекзіт", але скандальний британський телеведучий Пірс Морган поспішив зруйнувати цю теорію.

"Великобританія отримала нулі на конкурсі "Євробачення" не через якоюсь зловісною помстою за Брекзіт. Ми отримали нулі, тому що у нас була гівняна пісня у виконанні гівняного співака, який дав гівняний виступ. Кінець", - написав він у Твіттері.

Вперше 0 балів Британія отримала на "Євробаченні" у 2003 році, коли країну представляв дует Jemini з піснею Cry Baby. Країна перемагала на конкурсі 5 разів, останній з яких був у 1997 році (Katrina and the Waves - Love Shine a Light).

  • Раніше переможці "Євробачення" Maneskin прокоментували чутки про те, що їхній вокаліст нюхав кокаїн у фіналі конкурсу. Хлопців дуже образило таке припущення.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil