Лайм

Висить і схожий на тертку: Анастасія Приходько показала чесне фото живота після пологів

Співачка закликала жінок не комплексувати через фігуру

Анастасія Приходько, яка в березні стала мамою втретє, показала фігуру через 2 місяці після пологів. Таким чином 34-річна співачка вирішила боротися з комплексами через зовнішність, яка змінилася.

Фото: instagram.com/prykhodko_official/

"Зараз бодіпозитив у моді. Але, як бути тим, хто звик завжди бачити одне відображення в дзеркалі, а після пологів на тебе дивиться зовсім інша людина? Зайві кілограми, розтяжки, обвислий живіт, обвислі сісюлі, недоглянутість. І буває так, що просто немає сил щось робити. Не будемо забувати про часту післяпологову депресію і гормони, - написала вона в Instagram. - Бути мамою - найскладніша місія на землі для жінки: виносити і народити! Я пишаюся своєю рисочкою на животі, яка кожен день нагадує мені про сина, я не соромлюся свого живота який обвис і схожий на тертку. Так, у мене целюліт, бо я їла і допомагала рости моїй дитині! Я пишаюся своїм животом (хоча я зараз дуже стараюся його побороти). Але я з гордістю його показую вам, я пишаюся, що стала мамою втретє! Я хочу підтримати кожну маму, я знаю, як це складно!"

Приходько порадила жінкам пишатися кожною клітиною свого тіла, яке допомогло виносити і народити нову людину. "Мої досягнення стоять за моєю спиною! Три чудових дитини! Два синочка і лапочка дочка!" - написала вона.

Молодший син Анастасії Приходько і її чоловіка Олександра Лука народився 25 березня. Також вона виховує 5-річного сина Гордія і 11-річну дочку Нану, яку народила від бізнесмена з Абхазії Нурі Кухілави.

  • Раніше Анастасія Приходько розповіла про важкі панічні атаки, з якими бореться з з 2007 року. Через сильний страх померти співачці доводилося часто викликати швидку.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни у модному кольорі

Дівчатам, які готуються до випускного, варто обрати ніжні відтінки манікюру, які асоціюються з молодістю та свіжістю. Рожевий колір манікюру може ідеального доповнити ваш образ

Актор Юрій Феліпенко поділився думками про службу у ЗСУ та показав фото з побратимами

Юрій Феліпенко служить у ЗСУ - актор розповів про своє ставлення до служби та закликав українців допомагати і не забувати про війну

Вартий всього найкращого: кохана Позитива зворушливо привітала його з днем народження

Олексій Завгородній (співак Позитив) зустрічається з танцівницею Юлією Сахневич - обраниця музиканта привітала його з днем народження