Лайм

Були часті швидкі: Анастасія Приходько розповіла про важкі панічні атаки

Співачка бореться з нападами паніки з 2007 року

Слідом за Настею Каменських про панічні атаки розповіла Анастасія Приходько. Українська співачка бореться з нападами сильної тривоги вже 14 років, і їй часто доводилося викликати швидку медичну допомогу через сильний страх померти.

Фото: instagram.com/prykhodko_official/

Перший напад паніки співачка перенесла під час гастрольного туру "Фабрики зірок" у 2007 році.

"Тебе трясе, і відчуття, що ти ось-ось помреш. І нічого виправити не можна, - розповіла Анастасія в Instagram . - Ти не можеш заснути, тобі страшно, ти плачеш. Це жахливо. Потім вони почали посилюватися. У 2009 році під час "Євробачення" їх стало хоч греблю гати, могло бути 3-4 в день. Після були думки про суїцид. Доходило до того, що я втрачала вже свідомість".

Співачка часто викликала швидку, але лікарі кожного разу казали їй, що це не їхня парафія, і їй треба звернутися до психотерапевта. Тоді Приходько початку розбирати свої проблеми з фахівцями, і зараз напади паніки трапляються у неї набагато рідше.

"Вони ще періодично є. Це в основному у мене тепер через дітей, тому що я за них дуже переживаю. Дорожче них у мене нікого немає, - сказала вона. - Я ніколи не приймала седативні, не сиділа на снодійному. Все це у нас в голові, треба самостійно з цим боротися".

Багатодітна мама зазначила, що немає нічого ганебного в тому, щоб звертатися до професіоналів, і такі проблеми не можна ігнорувати.

  • Раніше Анастасія Приходько показала милі фото з ново народженою дитиною. Вона приховувала третю вагітність від громадськості, назвавши цей стан занадто особистим.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Євгенія Власова пояснила зникнення зі сцени на роки та заговорила про відновлення кар'єри

Євгенія Власова розповіла, чому зникла із шоу-бізнесу - співачка заявила, що їй потрібно було зробити паузу через обставини у житті

Ірина Сопонару вийшла заміж за свого коханого-іноземця: акторка показала зворушливі весільні кадри

Ірина Сопонару і її обранець Ріс одружилися - акторка показала весільні кадри - що відомо про її особисте життя

Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни у модному кольорі

Дівчатам, які готуються до випускного, варто обрати ніжні відтінки манікюру, які асоціюються з молодістю та свіжістю. Рожевий колір манікюру може ідеального доповнити ваш образ