Лайм

Маші Єфросиніній виповнилося 42 - ведуча перерахувала все, що допомагає їй виглядати молодо

Знаменитість вкотре спростувала чутки про пластичні операції

25 травня Маша Єфросиніна відсвяткувала 42 день народження. Українська провідна, чий молодий зовнішній вигляд породжує безліч спекуляцій про її захоплення пластичною хірургією, розповіла, як їй вдається перемагати вік.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina/

Єфросиніна вирішила перерахувати свої улюблені способи омолодження, тому що її ображають нескінченні пересуди про її зовнішність.

"Я так і не навчилася байдуже реагувати на несправедливість, на наклеп, на хамство на свою адресу, - написала вона в Instagram. - Коли я випадково потрапляю на нескінченні коменти, де мені дорікають "пластикою" і різних переробках, мене це зачіпає".

Фото: instagram.com/mashaefrosinina/

За словами Марії, вона намагається робити максимально все, щоб відстрочити необхідність у хірургії. Втім, вона не виключає, що одного разу може вдатися до таких втручань.

"Моє обличчя сьогодні - це захоплені очі мого чоловіка через 19 років спільного життя, це харчування, вода, спорт, дихальні практики, БАДи та anti age медицина, косметологічні процедури, естетична медицина, а також регулярний домашній догляд, - розповіла Єфросиніна. - Сьогодні, коли я бачу появу перших вікових ознак, я усвідомлюю, що моя зовнішність у майбутньому буде залежати виключно від того, як я впораюся з цим психологічно. Але це буде тільки моє рішення - те, як нам виглядати, точно не вимагає чийогось схвалення і благословення! У кожної з нас своя генетика, свій гормональний фон і рівень стресу. А пластика.. ну що пластика: зробиш, будуть обсмоктувати, що зробила... не зробиш, будуть полоскати, що стара..."

  • Раніше Маша Єфросиніна розповіла, як через неуважність чоловіка ледь не залишилася без відпустки, про яку мріяла 1,5 року. Парі все ж вдалося вирішити проблему, і день народження ведуча зустріла на розкішному курорті в Мексиці.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Еден Голан, участь якої у "Євробаченні-2024" була під загрозою, виступила у другому півфіналі: відео

Ізраїль виступив на Євробаченні-2024 у другому півфіналі 9 травня - Еден Голан спочатку освистали, а потім аплодували їй

Чим запам'ятався другий півфінал "Євробачення 2024", який відбувся у Мальме: головні подробиці ефіру

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступав і якими були результати голосування

Які країни потрапили у фінал "Євробачення-2024" після другого півфіналу: результати голосування

Стали відомі імена нових фіналістів після проведення другого півфіналу Євробачення 2024 - як виглядає таблиця результатів, хто у фіналі