Лайм

"Сакральну таємницю" Олі Цибульської розкрили - тепер всі знають, хто її чоловік

Співачка роками приховувала особистість чоловіка

Оля Цибульська прокоментувала скандал з розкриттям особистості її чоловіка, якого довгий час приховувала від публіки. Українська співачка заявила, що "сакральну таємницю" розкрив хтось із знайомих її сім'ї.

Фото: instagram.com/cybulskaya/

"В день релізу мого відеокліпу хтось злив нібито правдиву інформацію про мого чоловіка, який принципово не хоче бути публічним. Цей хтось дуже добре знає нашу сім'ю, цей хтось дуже добре знає, наскільки це для мене сакральна тема, важлива таємниця, яку я, як мудра жінка, оберігаю, - заявила Цибульська в Instagram. - Сім'я залишається для мене найважливішим у житті, і я буду її оберігати. Розраховую на вашу адекватність і хочу нагадати, що більшість з того, що ви читаєте в інтернеті - неправда".

Співачка сказала, що балеті балерини підсипають одна одній у пуанти цвяхи, а в шоу-бізнесі використовують інші способи. Вона додала, що одного разу вони з чоловіком вийдуть у світ і заявлять про себе, але цей момент ще не настав.

Раніше у виданні Гордон з'явилася інформація про те, що чоловік Цибульської - колишній депутат Радивилівської міськради Сергій Грисюк. Ця інформація підтвердилася у відкритій базі декларацій українських чиновників.

Фото: declarations.com.ua

  • Раніше в мережі з'явилися спекуляції про неробочі відносини Олі Цибульської та Михайла Хоми (DZIDZIO), який розлучається з дружиною після 20 років стосунків. Ярослава Притула (SLAVIA) прокоментувала їхнє розставання.
  • Оля Цибульська назвала себе "жирною коровою" і розповіла про ненависть до зайвої ваги. Кілограми "понад норму" принесли співачці масу негативних переживань.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У Мальме пройшов перший півфінал "Євробачення-2024" - головні подробиці шоу

7 травня о 22:00 за Києвом стартує "Євробачення-2024" - дивитись онлайн трансляцію першого півфіналу конкурсу

Хто пройшов у фінал "Євробачення-2024" після першого півфіналу: результати голосування

Після першого півфіналу до гранд-фіналу "Євробачення-2024" пройшли 10 країн-учасниць

alyona alyona і Jerry Heil виступили на "Євробаченні-2024" з потужним номером: відео

Як alyona alyona та Jerry Heil виступили у першому півфіналі "Євробачення-2024" - відео України