Лайм

Звикла, що мене не повинно бути: дружина DZIDZIO прокоментувала розлучення зі співаком

Подружжя прийняли рішення розлучитися

Український музикант DZIDZIO (Михайло Хома) заявив, що розлучається з дружиною після 20 років стосунків. SLAVIA (Ярослава Хома) підтвердила цю інформацію, а також зізналася, що втомилася бути в тіні свого зіркового чоловіка.

"Так, це правда, ми розлучаємося... За всі роки існування гурту DZIDZIO я звикла, що мене не повинно бути. Весь цей час я ставилася з розумінням до кар'єри чоловіка, але, коли відчула, що втрачаю себе, знайшла сили почати сольну кар'єру, і зважилася заявити про те, що я не тінь, я - особистість!" - сказала Слава у коментарі ТСН.

Співачка SLAVIA Фото: instagram.com/slavia_official

SLAVIA зазначила, що вона боролася за їх зі співаком сім'ю, адже сімейні цінності для неї над усе. Однак врятувати шлюб не вдалося. І хоча Михайло та Ярослава більше не пара, їм вдалося залишитися близькими людьми.

"Дякую Михайлові за досвід життя, за творче натхнення. Я написала нові пісні, тому чекайте", - додала виконавиця.

Пара познайомилася ще під час навчання у музичній школі, а одружилися у 2013-му. Михайло та Ярослава разом співали у гурті "Михайло Хома і друзі", а після цього з'явився проект DZIDZIO. Музикант вирішив приховувати від публіки існування подружжя і припиняв її спроби заявити про себе в українському шоу-бізнесі. У 2020 році Ярослава почала сольну кар'єру, випустивши провокаційний кліп "Я тобі не мамка".

Михайло та Ярослава Хома Фото: instagram.com/slavia_official

  • Михайло Хома, відомий під сценічним псевдонімом DZIDZIO, відправився у рідне село Бортники для зйомок нового відео. Про це він розповів в Instagram, опублікувавши фото з дому, у якому народився.
  • DZIDZIO та Ольга Цибульська знялися у горячій фотосесії та розповіли про стару дружбу. Артисти продовжують розбурхувати публіку чуттєвими фото.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Актор Михайло Кукуюк чесно відповів, що робитиме у разі отримання ще однієї повістки

Михайло Кукуюк не зміг долучитися до військової служби через проблеми зі здоров'ям - що робитиме актор, якщо отримає ще одну повістку

Ми чекали на тебе все життя: 37-річна Іванна Онуфрійчук вперше стала мамою

Іванна Онуфрійчук народила сина у 37 років - ведуча показала малюка та себе у пологовому будинку - що відомо про її особисте життя

У Львові попрощалися з актором Богданом Козаком, який помер на 84-му році життя: фото

Богдан Козак помер 28 травня на 84-му році життя - прощання з актором відбулося в його рідному театрі у Львові - фото