Лайм

Як і чим стильно підкреслити талію: 5 модних порад на літо

Які аксесуари і речі підібрати для літніх луків

Влітку кожна дівчина хоче виглядати неперевершено. Якщо ви володарка витонченої фігури - вам дуже повезло. Але панночкам з недосконалими пропорціями і пишними формами теж не варто засмучуватися, адже з правильно підібраними білизною, кольоровою гамою речей і аксесуарами можна приховати недоліки і підкреслити достоїнства. theLime розбирався, за допомогою чого можна виділити і підкреслити талію.

Природно, якщо у вас модельні параметри та ідеальний прес - сміливо одягайте різноманітні топи, бра і кроп-топи, які як ніколи актуальні цього літа. Але що ж робити тим, у кого є зайві сантиметри на талії після пологів, внаслідок неправильного харчування, гормональних збоїв або навіть стресу? Правильно, приховати їх за допомогою простих хитрощів.

Пояс

Найпростіший спосіб візуально виділити талію - скласти образ з поясом, ременем, палантином або поясною сумкою. Для цього найкраще використовувати широкий пояс з великою пряжкою, різноманітним декором або навіть пояс-корсет - цей аксесуар зробить силует більш чітким. Під пояс найкраще одягнути однотонну річ, наприклад, плаття простого крою. Допоможуть витягнути силует також босоніжки на високих підборах або туфлі-човники.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Одяг з контрастними вставками на талії

Якщо ви не хочете експериментувати з аксесуарами, обирайте речі з контрастними вставками на талії. Це можуть бути як сукні з різними візерунками і темними вставками, так і комбінації з декількох речей, але враховуйте, що низ в такому комплекті повинен бути темнішим.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Спідниці та брюки із завищеною талією

Щоб підкреслити талію, досить придбати спідницю-кльош або спідницю-колокол. Така річ відмінно поєднується як із блузами, так і з топами. А для того, щоб подовжити і витягнути силует, обирайте взуття на підборах. Також акцент на талії зроблять штани або джинси з високою посадкою, в які можна заправити майку або футболку.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Сукні з запахом

Візуально підтягнути живіт і зробити акцент на талії допоможе плаття з запахом і глибоким декольте. На літо можна підібрати як коротке міні, так і сукню довжини міді та навіть максі. Більш того воно може бути як однотонним, так і з яскравим літнім принтом.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Вертикальні смуги

Якщо ви хочете приховати зайві сантиметри на талії - забудьте про сукні, сарафани і блузки з горизонтальними смугами і принтом в горошок. У той же час виглядати стрункіше допоможе одяг з вертикальними смужками, які візуально витягнуть силует.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

  • Раніше ми розповіли, що таке сукні в пасторальному стилі та з чим їх поєднувати.
  • Читайте також на theLime, як і з чим цього літа носити панаму.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil