Лайм

Настав час розкрити наш секрет: співачка Mamarika народить первістка

Пара поділилася приємною новиною у соцмережах

Українська співачка Mamarika (справжнє ім'я - Настя Кочетова) та комедійний актор Сергій Середа готуються вперше стати батьками. Про вагітність пара мовчала кілька місяців, але коли особливий стан вже не приховати - вирішила поділитися радісною новиною.

Зіркове подружжя опублікували на своїх сторінках в Instagram фотографію, на якій помітний кругленький животик. "Настав час розкрити наш маленький секрет", - написав майбутній тато.

Сергій Середа та Mamarika Фото: instagram.com/serega_sereda

Співачка написала, що скоро їх сім'я стане більше. "Зовсім скоро нас буде троє, і Мамка офіційно стане мамою", - поділилася Mamarika.

Судячи з коментарів під постами пари, ця новина стала несподіванкою не тільки для шанувальників, а й для зіркових колег. "Ніфіга собі новини", "Я відчувала", "Ура, вітаю", "Ооо! Чудова новина! Ви будете судовими батьками! Вітаю", - вітають дописувачі.

Mamarika та Сергій Середа одружилися у березні 2020 року. Весільна церемонія пройшла на пустельному пляжі острова Панган (Таїланд) у режимі повної таємності. Співачка вибрала для розпису лаконічну мереживну сукню у стилі бохо бренду Tina Valerd, а комік вбрався у світлий костюм, під який вважав за краще не вдягати сорочку.

Весілля співачки і коміка Фото: instagram.com/mamarika_official

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

20 років як тебе немає: Олександр Пономарьов у роковини смерті мами показав її фото

Відомий український співак Олександр Пономарьов показав у мережі рідкісне фото зі своєю молодою мамою, яка померла 20 років тому

Не все можна показувати: Даніель Салем поділився кадрами своєї небезпечної роботи на фронті

Український телеведучий та військовослужбовець Даніель Салем опублікував відео з фронту

Помер фронтмен гурту Crazy Town: виконавцю хіта Butterfly було 49 років

У Лос-Анджелесі на 50-му році життя помер соліст гурту Crazy Town Шифті Шеллшок (Сет Бінзер)