Лайм

Катерина Павленко - гордість України: солістці Go_A вручили премію "Жінка ІІІ тисячоліття"

Співачка і її колектив гідно представили Україну на "Євробаченні-2021"

Катерина Павленко, солістка гурту Go_A, який представляв Україну на "Євробаченні-2021" та зайняв 5 місце, удостоїлася нагороди всеукраїнської премії "Жінка III тисячоліття".

Нагороду їй вручив перший віце-спікер парламенту Руслан Стефанчук. "Катерина нещодавно збурила усю Україну. І це було настільки зроблено по-українськи. Вона виконала важливу та споконвічну місію в наших серцях — змусила об’єднатися. У самій пісні були переплетені мотиви сучасних танцювальних бітів, чарівного етнічного вокалу та потужного гітарного драйву", - зазначив він у Facebook.

Стефанучк додав, що вони всією сім'єю дивилися виступ Go_A в Роттердамі і танцювали, як молоде, так і старше покоління.

"Хоча рідко можна знайти сучасну пісню, яка подобається всім, Катерині Павленко це вдалося. Подякував пані Катерині від кожного українця за те, що вона є. За те, що гідно представила Україну, за патріотизм і популяризацію української культури у світі, за утвердження національної ідентичності. Здається, що одне з найбільших наших надбань — ми почали продукувати моду на українську мову та сучасну українську культуру в цілому світі. Це, мабуть, те, що вирізняє справжнього українця за духом і кров’ю", - зазначив він.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Діти щасливі: Наталія Могилевська показала прийомних доньок на рідкісних кадрах

Відома українська співачка Наталія Могилевська порадувала своїх доньок Софію та Мішель незвичною рослиною, яка харчується комахами

Усик відреагував на підтримку з боку всесвітньо відомого репера

Український боксер Олександр Усик показав фото з американським репером Снуп Доггом та подякував йому за підтримку

Справжній україномовний хлопчик: Даша Квіткова розповіла про виховання дворічного сина Лева

Популярна блогерка Даша Квіткова підкреслила, що її дворічний син Лев не знає російських слів та суржика, а говорить лише українською