Лайм

Кондитери в США завалені замовленнями на фірмові солодощі, але куштувати їх готові не всі - ще нещодавно вони були живими

Для таких солодощів варто мати сталеві нерви

Кондитери з Меріленда (США) не встигають обробляти замовлення - нові ласощі з абсолютно простим рецептом стали хітом. От тільки спробувати його готові не всі, адже мова йде про цикад у шоколаді.

Як пише New York Post з посиланням на місцевий телеканал, вчені пророкують появу трильйонів цикад цього літа. Хто б міг подумати, що комахи стануть сезонним ласощами.

Фото: Pixabay

Про цикад у шоколаді на особистій сторінці в Instagram раніше цього місяці згадувала і кондитер бренду Chouquette Chocolates. Рецепт їхнього приготування доволі простий: спершу комахи мають бути заморожені, відварені та змащені маслом, а після цього поміщені до фритюрниці; коли жуки приготуються та охолонуть, їх необхідно просто занурити в розтоплений шоколад.


Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Chouquette Chocolates (@chouquetteus)

Подають шоколадних цикад вже в застиглому вигляді. У темному чи молочному шоколаді - обирати клієнту.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також