Кондитери з Меріленда (США) не встигають обробляти замовлення - нові ласощі з абсолютно простим рецептом стали хітом. От тільки спробувати його готові не всі, адже мова йде про цикад у шоколаді.
Як пише New York Post з посиланням на місцевий телеканал, вчені пророкують появу трильйонів цикад цього літа. Хто б міг подумати, що комахи стануть сезонним ласощами.
Про цикад у шоколаді на особистій сторінці в Instagram раніше цього місяці згадувала і кондитер бренду Chouquette Chocolates. Рецепт їхнього приготування доволі простий: спершу комахи мають бути заморожені, відварені та змащені маслом, а після цього поміщені до фритюрниці; коли жуки приготуються та охолонуть, їх необхідно просто занурити в розтоплений шоколад.
Переглянутися цею допіс в Instagram
Подають шоколадних цикад вже в застиглому вигляді. У темному чи молочному шоколаді - обирати клієнту.
- Читайте також на theLime, як кажан у салоні літака змусила пілотів зробити посадку. Через це літак злив пальне на $300 тисяч.
- У США рибалка зрадів кльову, але швидко змінив думку - з такою здобиччю краще не жартувати. Замість риби чоловік витягнув з води великого алігатора.
Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.