Лайм

Стівен Сігал вступив у прокремлівську партію в Росії - друг Путіна мріє арештовувати людей

Актор буде займатися питаннями екології

Актор бойовиків 90-х Стівен Сігал приєднався до прокремлівського політичного альянсу "Справедлива Росія - Патріоти - За правду", пише Reuters. У ній він збирається займатися питаннями екології.

Фото: Wikimedia

Альянс був сформований на початку 2021 роки після злиття трьох пропутінських партій в одну організацію. У вересні він буде брати участь у парламентських виборах, але Сігал балотуватися не планує - інакше йому доведеться відмовитися від американського громадянства.

У вітальній промові Стівен Сігал заявив про підтримку правоохоронних органів РФ і закликав уряд використовувати репресивні заходи проти підприємств, що шкодять навколишньому середовищу.

"Нам дійсно потрібно створити ситуацію, в якій ми зможемо розслідувати, арештовувати і притягати до кримінальної відповідальності людей, - сказав актор. - Коли ми не арештуємо, а просто штрафуємо людей, вони будуть заробляти ще більше грошей на виробництві речей, які шкодять навколишньому середовищу".

Також актор фотографувався поруч із одним з лідерів альянсу, російським письменником Захаром Прилєпіним, який неодноразово говорив про свою участь в незаконних збройних формуваннях самопроголошеної "ДНР".

Сігал давно пов'язаний із Росією і вважається другом Путіна. У 2016 році президент РФ надав йому паспорт і громадянство країни, а в 2018-м призначив "спеціальним представником" Москви для поліпшення стосунків із Вашингтоном. В одному зі своїх останніх виступів в цій ролі Сігал відвідав Венесуелу та подарував самурайський меч президенту Ніколасу Мадуро, чиє правління більшість країн, включно з Україною, вважає нелегітимним.

Тим часом у США Сігала звинувачують у сексуальних домаганнях і неправомірних діях кілька голлівудських зірок, в тому числі Порша де Россі, Джуліана Маргуліс і Дженні Маккарті. Сігала також звинувачували у згвалтуванні двох жінок, але він відкинув звинувачення.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLimeі дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як українські зірки відреагували на перемогу Усика над Ф’юрі

Олександр Усик поборов Тайсона Ф'юрі. Українські зірки емоційно відреагували на історичну перемогу

Чемпіон світу з боксу в надважкій вазі: дружина Олександра Усика зворушливо привітала коханого з перемогою

Український боксер Олександр Усик переміг Тайсона Ф'юрі та став чемпіоном світу. Дружина спортсмена Катерина Усик емоційно привітала коханого

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Чимало знаменитих жінок чекають своїх чоловіків з війни. Серед них - Маша Єфросиніна, Наталка Денисенко, Марічка Падалко, Людмила Барбір