Лайм

Вийшло смішно і не так, як у всіх: 19-річний Роман Сасанчін розповів, як зробив пропозицію коханій

Дівчина юного співака відповіла згодою

19-річний переможець вокальних шоу "Голос. Діти" та "Голос країни-10" Роман Сасанчін одружується зі своєю дівчиною, 23-річною Іванною. Пропозицію руки і серця співак зробив днями, і вона була не такою, як він планував.

Про це новоспечений жених розповів в ефірі програми "Твій день". "Цікава історія вийшла, - ділиться Роман. - Все планувалося по одному, а вийшло так, як ніхто і не очікував. Навіть кумедно вийшло, не так, як у всіх".

Фото: instagram.com/sasanchyn_official

За словами закоханого хлопця, вручити каблучку обраниці він задумав у Тернополі - місті, де вони познайомилися. За збігом обставин, там він давав концерт, а Іванна була в гостях у сестри.

Рома подзвонив коханій і запросив приїхати до парку, де він готував сюрприз. Але Іванна відмовила хлопцеві, оскільки погано себе почувала. Через це пара навіть трохи посварилася і Сасанчін хотів роздати квіти перехожим.

Фото: instagram.com/sasanchyn_official

Незважаючи на те, що його романический план провалився, співак не здався і придумав новий. "Я приходжу до неї сюди [в квартиру сестри], стаю на коліно біля ванної і роблю пропозицію. Іванка в піжамі, все романтично, як і повинно бути", - сміється Роман.

Сасанчін також відповів, чому зважився на такий важливий крок у такому юному віці, адже ще стільки в житті потрібно досягти. "З цією людиною я пробув вже більше року разом і у мене вже немає поглядів, що може ще щось змінитися. Тому, якщо треба буде чогось досягти, ми будемо разом йти впевнено, і це буде набагато прекрасніше", - сказав Сасанчін.

Фото: instagram.com/sasanchyn_official

Роман і Іванна почали зустрічатися в минулому році, і вже через короткий час хлопець запросив дівчину до Києва. Пара почала разом жити в квартирі, яку співакові вручили в якості призу на "Голосі країни". Ремонт в житлі закохані роблять своїми руками, не вдаючись до допомоги фахівців.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування