Лайм

Колишня дружина Віктора Павлика згадала, як вперше дізналася про зраду співака: Земля пішла з-під ніг

Для жінки це було ударом

Віктор Павлик та Катерина Репяхова почали зустрічатися, коли співак був ще в шлюбі з Ларисою Созаевою. Дізнавшись про молоду коханку чоловіка, жінка дуже злякалася і почала шукати в собі недоліки.

"Стало дуже страшно, що залишуся одна, що я некрасива, стара і як жінка нікому не буду потрібна ... зморшки, яких я не помічала - раптом стали величезними, так мозок перебільшував всі мої негативні думки та почуття", - згадує колишня дружина музиканта на своїй facebook-сторінці.

Фото: Facebook / Лора Созаева

Тоді жінка зважилася на фотосесію, після якої побачила себе "красивою, пустотливою дівчинкою-жінкою, головне, яка подобається собі самій". "З цього і почалося моє психологічне зцілення та розуміння, що все починається з себе!", - зазначила Созаева.

Лариса - третя дружина Віктора Павлика, з якою він виховував сина Павла. Хлопець помер у 2020 році після тривалої боротьби з онкологічним захворюванням.

Віктор Павлик та Лариса Созаева з сином Пашею Фото: Facebook / Лора Созаева

Співак залишив Созаеву заради своєї шанувальниці, яка надалі стала його концертним директором та дружиною. 55-річний Павлик та 26-річна Репяхова одружилися в травні минулого року, а зараз чекають народження своєї спільної дитини - сина Міши. Хлопчик має народитися вже цього місяця.

Віктор Павлик з четвертою дружиною Катериною Репяховою Фото: facebook.com/vpavlik100

  • Віктор Павлик присвятив нову пісню "Татова колискова" своєму ще не народженому синові. Для прем'єри треку артист вибрав особливу дату - 1 червня, коли весь світ відзначає День захисту дітей.
  • Раніше Віктор Павлик розповів, як за 5 років змінилися його стосунки з молодою дружиною. Її співак називає мудрою не по роках.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття