Лайм

Фестивалю Comic Con Ukraine 2021 бути: організатори почали прийом заявок

Минулого року фестиваль не відбувся через пандемію ковіда

Фестиваль Comic Con Ukraine 2021 відбудеться та пройде на київському Арт-заводі "Платформа" 4 та 5 вересня. Програму та імена зіркових гостей організатори назвуть вже найближчим часом, повідомляється на сторінці фестивалю у Facebook.

Квитки на Comic Con Ukraine 2021 вже надійшли в продаж, при цьому квитки на фестиваль 2020 року, який не відбувся через пандемію ковіда, залишаються дійсними.

Фото: Facebook / @comicconukraine

Стартував також і прийом заявок на участь. Всім, хто подав їх минулого року, доведеться переподати. Організатори традиційно очікують заявки від бажаючих зайняти місце в Комікс-зоні та серед фанатських стендів, на Алеї художників або серед учасників Cosplay & Cover Dance Show. Також очікуються форми гравців до зони настільних ігор, фотографів, блогерів і журналістів.

  • Восени 2019 року Comic Con Ukraine приймав гостей з України, Польщі, США, Великобританії, Угорщини та інших країн. Зірковими гостями заходу стали актори Денні Трехо ("Мачете") і Крістофер Ллойд ("Назад в майбутнє"), а на головній сцені за право представляти Україну на міжнародному фестивалі косплею в Японії боролися понад 1000 косплеєрів.
  • Читайте також на theLime інтерв'ю з Денні Трехо. Зірка картин "Мачете" та "Від заходу до світанку" побував на Comic Con Ukraine 2019 і охоче розповів про своє нелегке минуле та захоплююче сьогодення.

Найцікавіші історії та новини тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші