Лайм

Перейшла на героїн: Келлі Осборн розповіла про наркозалежність у підлітковому віці

Келлі Осборн розповіла про боротьбу з алкоголізмом і наркоманією, які ледь не зруйнували її життя в підлітковому віці. Відвертими зізнаннями 36-річна дочка Оззі Осборна поділилася у програмі Джади Пінкетт-Сміт Red Table.

Фото: instagram.com/kellyosbourne

Вперше Келлі підсіла на наркотики у віці 13 років, коли після операції їй дали сильнодіюче опіоїдне знеболююче.

"У мене був дуже важкий випадок тонзиліту. Їм довелося зробити мені божевільну операцію, а після цього мені дали вікодин. Це було все, що мені потрібно, - розповіла Осборн. - Раніше голос в моїй голові твердив: "Ти товста, потворна, ти недостатньо хороша, ти нікому не подобаєшся, ти цього не заслуговуєш, люди спілкуються з тобою тільки через твоїх батьків". А потім раптово голос замовк, і мені здалося, що життя прийняло мене".

Дуже швидко Келлі перейшла від вікодину до оксикодону, а потім - до героїну, який був дешевшим.

Фото: instagram.com/kellyosbourne

У 2004 році дівчина зізналася своїм батькам, що вживає наркотики, і ті помістили її в реабілітаційний центр. У 2005 і 2009 році у неї відбулися рецидиви, після яких вона провела кілька місяців в наркологічних установах.

C 2017 року Келлі Осборн вела тверезе життя, але в квітні зірвалася і напилася. Вона побачила, як жінка та її чоловік випивають келих шампанського в басейні, і вирішила, що теж може так зробити. "Наступного дня я випила два келиха, а ще через день - дві пляшки. Не могла зупинитися", - зізналася знаменитість.

У Instagram-історіях дівчина розповіла фанатам, що повернулася на правильний шлях.

"У мене стався рецидив. Я не пишаюся цим. Я залежна, але думала, що можу пити, як нормальна людина. Виявилося, що я не можу і ніколи не буду нормальною. Навіть не знаю, навіщо я це спробувала. Це не для мене, це зайняло у мене кілька днів, і я подумала: "Досить, більше я цим не займаюся"", - заявила дочка рокера.

Оззі Осборн також був залежний від опіоїдних анальгетиків і алкоголю. В автобіографії "Я - Оззі" він зізнався, що зловживав спиртним з 18 років, а в 40 став хронічним алкоголіком і випивав по 3-4 пляшки горілки або коньяку в день. Позбутися від шкідливих звичок йому вдалося тільки на початку 2000-х.

  • Раніше Оззі Осборн поскаржився на гострий біль, і справа зовсім не в його хворобі Паркінсона. Хронічне невиліковне захворювання турбує музиканта набагато менше, ніж наслідки травми.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування