Лайм

Оззі Осборн поскаржився на пронизливий біль, і справа зовсім не в його хворобі Паркінсона

Хвороба Паркінсона турбує музиканта набагато менше, ніж цілодобовий біль після травми

В кінці січня 71-річний Оззі Осборн зізнався, що йому діагностували хворобу Паркінсона. Але найбільше страждань рок-музикантові приносить не це невиліковне захворювання, а невгамовний біль після травми шиї.

В інтерв'ю The Sun фронтмен Black Sabbath заявив, хоча публіка зосереджена на хворобі Паркінсона, сам він 24/7 страждає від болю через падіння, що посилило травму шиї, яку він отримав в аварії в 2003 році.

Фото: @ozzyosbourne в Instagram

"Я впав на підлогу з такою силою, що защемив хребет. [Лікарям] довелося залізти всередину і відкрити прохід. Їм довелося прорізати нерви, щоб потрапити туди, і це нашкодило моїй шиї, спині, плечам і рукам. Я навіть не знав, що існує така річ, як біль нервів. Це викликало набагато більше проблем, ніж хвороба Паркінсона", - скаржиться зірка.

За словами Оззі, його форма захворювання не така погана, як пишуть в ЗМІ.

"P2 - це не звичайна форма хвороби Паркінсона, як у Майкла Дж. Фокса, а більш м'яка форма, на щастя. Це впливає на звичайні речі - наприклад, якщо я мерзну, це може бути через хворобу Паркінсона. Або, якщо у мене скувало ногу, я думаю: "Це хвороба Паркінсона?" Це робить звичайне життя трохи більш складним", - говорить він.

Раніше Осборн скасував турне по Північній Америці, яке переніс із минулого року через травму. 2020 рік він планує присвятити лікуванню, за яким відправиться в Європу.

  • Легенда року не приховує, що після діагностики хвороби Паркінсона думає про смерть. І хоча Оззі нещасливий, він не має наміру панікувати і впадати у відчай.
  • Дуейн Джонсон втратив батька, знаменитого рестлера Роккі Джонсона. Скорботний актор розповів, що стало причиною смерті 75-річного чоловіка.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях