Лайм

З тобою все в порядку: модель Алла Костромічова показала свою "неідеальну" шкіру

Зірка записала сміливе відео

Модель Алла Костромічова показала, що її шкіра не така бездоганна, як може здатися на перший погляд. У зірки подіумів теж є пігментні плями, невеликий животик, в'ялість та зморшки.

34-річна супермодель опублікувала в своєму Instagram чесне відео, на якому продемонструвала свою неідеальність. Таким чином Алла хотіла донести всім дівчатам, які комплексують, дивлячись на фітоняшек у соцмережах, що навіть у ідеальних моделей є свої особливості. "З тобою все в порядку, повір ...", - написала під відео Костромічова.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Alla Kostromichova (@alla)

Фоловерив моделі подякували їй за чесність і написали, що це відео стане корисним для багатьох.

"Те, що ви зробили неймовірно важливо для багатьох! Для всіх, хто відчуває себе не таким, дивлячись на ідеальних людей з бездоганними тілами. Красивою не = ідеально. Спасибі вам!", - написала одна з дописувачок.

Коментарі залишили і зіркові подруги Алли, в тому числі Джамала, Mamarika, Лєра Бородіна і Даша Астаф'єва. Остання зазначила, що ролик може стати чудовим челленджем.

  • Раніше Алла Костромічова знайшла архівне фото, зроблене в 2004 році. На ньому майбутній знаменитості всього 17 років, і при погляді на знімок стає ясно, чому модель жартома звуть відьмою. Адже сьогодні Костромічовій 34, а вона практично не змінилася.
  • Ведуча "Топ-моделі по-українськи" також розповіла, що її дратує в чоловікові-італійцєві і з чим вона змушена миритися, щоб зберегти шлюб.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа