Лайм

Алла Костромічова знайшла фото 16-річної давності. Не дарма модель називають відьмою, адже вона не змінилася

Модель і телеведуча згадала, якою була на початку кар'єри

Ведуча реаліті-шоу "Топ-модель по-українськи" Алла Костромічова знайшла архівне фото, зроблене в 2004 році. На ньому майбутній знаменитості всього 17 років, і при погляді на знімок стає зрозуміло, чому модель жартома звуть відьмою. Адже сьогодні Костромічовій 33, а вона практично не змінилася.

"Мене часто запитують, як я починала модельну кар'єру. Цього разу я вирішила показати раритет, який знайшла, прибираючи на книжкових полицях, - цитує модель Новий канал. - Це випуск "Севастопольської газети" за січень 2004 року з конкурсом "Міс фото", в якому я брала участь".

Сама ж модель вважає, що роки пішли їй на користь. "Це той випадок, коли за останні 16 років ти явно покращала", - додала ведуча.

Фото: instagram.com

Сьогодні Аллу Костромічову знають у всьому світі як успішну модель і власницю модельного агентства. За роки кар'єри українка працювала зі знаменитими брендами Givenchy, Louis Vuitton, Christian Dior, Armani, Saint Laurent і навіть встигла стати музою Олександра Маккуїна.

  • 10 квітня Алла Костромічова та її чоловік Джейсон відсвяткували п'яту річницю їх скромного і таємного весілля. З цього приводу Костромічова розповіла, якою була їхня церемонія без гостей та весільної сукні.
  • Раніше Алла Костромічова розповіла, як одного разу отримала несподівану пропозицію від таємничого чоловіка. Знаменитості зі світовими ім'ям запропонували повечеряти в його компанії і отримати за це 30 тисяч євро (понад 850 тисяч гривень).

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях