Лайм

Анастасія Приходько під час вагітності склала заповіт: Якщо я помру, ви знаєте, що робити

Під час виношування дитини співачка зіткнулася зі страхами

Анастасію Приходько під час третьої вагітності охопив страх: співачка боялася померти при пологах та залишити двох дітей без мами. Чимало переживань в життя майбутньої матері додала і пандемія коронавірусц.

"В голові крутилося постійно одне і те ж: мені 33, у мене треті пологи, а раптом у мене не вийде, а раптом щось піде не так, а якщо у мене не вистачить сил ... і я залишу двох дітей без мами ... мені було дуже страшно. Цей страх мене переслідував з моменту, як я дізналася про вагітність. Вся ця ситуація з карантином і хворобою, від якої помирають тисячі людей", - поділилася артистка в Instagram.

Фото: instagram.com/prykhodko_official

Ситуація з тривогами ускладнювалася з кожним місяцем, і вже на 5-му Приходько склала заповіт - про нього не знав ніхто, навіть її чоловік. "Просто залишила нотаріусу його номер і сказала: "Якщо я помру, ви знаєте, що робити", - зізналася Анастасія.

"У той день, закрившись від старших дітей, я плакала і благала Бога про те, щоб він уберіг нас і зберіг нашу сім'ю здоровою. І в цей момент я почула заповітні перші поштовхи малюка. Мені здалося це справжнім провидінням", - говорить співачка.

Однак тоді страх не пройшов, і він огортав її до самих пологів, які, за словами Приходько, були складними. "Мені було пекельно боляче і страшно, я плакала, лаялась і слала всіх куди подалі", - зізнається Настя.

Фото: instagram.com/prykhodko_official

Однак зараз у співачки є чарівний син Лука, і тепер зіркова матуся не уявляє, як її родина раніше жила без нього.

На завершення Приходько написала, що вирішила поділитися своїми переживаннями, щоб донести майбутнім мамам, що вагітність буває не тільки з літаючими метеликами навколо в ілюзорному світі. Найчастіше цей період пов'язаний з переживаннями, страхами та кризами.

"І це нормально! І ми справляємося з цим в ім'я вищого, коли отримуємо на руки справжнє чисте диво - свою дитину. Яка вартує всього того, через що б нам не довелося пройти!", - підсумувала зірка.

Фото: instagram.com/prykhodko_official

  • Раніше Анастасія Приходько, яка в березні стала мамою втретє, показала фігуру через 2 місяці після пологів. Таким чином 34-річна співачка вирішила боротися з комплексами з приводу нової зовнішності.
  • А також розповіла про важкі панічні атаки, з якими бореться з 2007 року. Через сильний страх померти співачці доводилося часто викликати швидку.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Євгенія Власова пояснила зникнення зі сцени на роки та заговорила про відновлення кар'єри

Євгенія Власова розповіла, чому зникла із шоу-бізнесу - співачка заявила, що їй потрібно було зробити паузу через обставини у житті

Ірина Сопонару вийшла заміж за свого коханого-іноземця: акторка показала зворушливі весільні кадри

Ірина Сопонару і її обранець Ріс одружилися - акторка показала весільні кадри - що відомо про її особисте життя

Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни у модному кольорі

Дівчатам, які готуються до випускного, варто обрати ніжні відтінки манікюру, які асоціюються з молодістю та свіжістю. Рожевий колір манікюру може ідеального доповнити ваш образ