Лайм

Сестри вперше зустрілися після ДНК-тесту - не знаючи одна одну, вони зробили однакові тату

Дівчата виявили в своїх смаках безліч збігів

27-річна Вікторія Вурхіз знала, що батьки її удочерили, але не здогадувалася, що у неї є рідна сестра. Одного разу дівчина використала домашній ДНК-тест 23andMe в надії дізнатися більше про своє походження, і результат вразив її до глибини душі, пише NY Post.

Фото: NY Post

Вікторію удочерили, коли їй було 2 місяці. Дівчина вважала, що у неї немає кровних родичів, але її сестра виявилася не просто схожою зовні - в їхніх життях є безліч збігів.

"Я побачила фотографію своєї сестри, і здивувалася, як вона схожа на мене! Я подумала: "Це я? Це так дивно!" - розповіла Вурхіз. - Я відчувала себе героїнею фільму - це було дуже драматично!"

З'ясувалося, що її 28-річна сестра Алісса Рава багато років шукала Вікторію.

"Коли мені було 9 років, мама зізналася, що у мене є біологічна сестра, тому я завжди намагалася її шукати. Я так довго намагалася знайти її через соціальні мережі", - розповіла дівчина.

Сестри познайомилися, розговорилися і зрозуміли, що крім зовнішньої схожості у них були разюче схожі інтереси: обидві виявилися фанатками Стівена Кінга, Хелловіна та піших прогулянок, обидві малюють і продають портрети домашніх тварин в Інтернеті, мають котів і татуювання кажанів на щиколотках.

"Це дуже дивні збіги. Ми живемо схожими життями, навіть не зважаючи на те, що росли в дуже різних умовах", - розповіла Алісса.

Тепер сестри планують особисту зустріч, щоб ще більше дізнатися одна про одну.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита