Лайм

Родина кремували бабусю і вже змирилася з горем - через два тижні вона повернулася додому з питаннями

Старенька засмутилася, що ніхто з рідних не приїхав забрати її з клініки

Родина з Індії опинилася близькою до втрати мови після того, як поховала бабусю, яка померла від коронавіруса, а через два тижні вона повернулася цілком здорова. Щоправда, у жінки знайшлися питання. Та й самі родичі були не проти розпитати лікарів, кого ж вони кремували.

Як пише Daily Star, родина пенсіонерки на ім'я Муктьяла Гіріджамма вже встигла оплакати її смерть та змиритися з горем. З травня жінка перебувала в лікарні з коронавірусом, і провідувати її не дозволяли. В середині місяця рідним повідомили про смерть бабусі через ускладнення. Згідно із суворими правилами, тіло почали готувати до кремації.

Муктьяла Гіріджамма Фото: New Indian Express

"Ми приїхали провідати бабусю, а нам сказали, що вона померла, - згадав племінник жінки. - Ми пішли до моргу, і нам показали тіло здалеку. Перевірити його ми не могли, нас не пустили. А коли тіло вже віддали, воно було обгорнуте спеціальною тканиною для кремації".

Тіло бабусі кремували в той же день, але через два тижні родину чекав сюрприз - Муктьяла повернулася додому цілою і неушкодженою. Щоправда, жінка трохи засмутилася, що ніхто з рідних не приїхав по неї до клініки.

Як виявилося, незадовго до новин про "смерть" жінку перевели до іншої палати. Вочевидь, в метушні ця інформація загубилася і рідним Муктьяли видали тіло іншої померлої пацієнтки. Її особистість ще встановлюється.

  • Індія все ще переживає руйнівну хвилю коронавіруса. Кількість нових випадків і смертей зростає щодня, поки люди щосили намагаються знайти лікарняні ліжка та кисень. Наразі в країні зареєстровано понад 24 мільйони випадків захворювання та більше 270 тисяч смертей.
  • Читайте також на theLime, як літня індіанка прокинулася за мить до кремації - її вважали померлою від Covid-19.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Такі милі: Віталій Козловський замилував світлиною з маленьким сином Оскаром

Український співак та військовослужбовець ЗСУ Віталій Козловський опублікував фото з маленьким сином Оскаром, якого народила його дружина та піарниця Юлія Бакуменко

Присвячене українським жінкам: alyona alyona і Jerry Heil випустили нове відео перед "Євробаченням"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil випустили соціальне відео на конкурсну пісню Teresa & Maria

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа