Лайм

Королівська родина привітала принца Гаррі та Меган Маркл з народженням дочки: скільки правнуків тепер у Єлизавети II

Дівчинку назвали подвійним ім'ям - на честь бабусі та прабабусі

4 червня британський принц Гаррі та його дружина Меган Маркл вдруге стали батьками - у них народилася дочка Лілібет Діана Маунтбаттен-Віндзор, ну або просто Лілі. Дитину назвали на честь королеви Єлизавети II, яку в родині звали Лілібет. Друге ім'я обрали на честь покійної бабусі та матері принца Гаррі - принцеси Уельської Діани.

Про народження дівчинки стало відомо лише увечері 6 червня, незабаром після цього до привітань принца Гаррі та Меган Маркл приєдналися члени королівської родини - дідусь, принц Чарльз, його дружина Камілла, дядько й тітка - принц Вільям та Кейт Міддлтон, і, звичайно ж, сама королева Єлизавета II.

"Вітаємо герцога та герцогиню Сассекських з народженням Лілібет Діани! - йдеться на офіційній сторінці палацу в Instagram. - Королева, принц Уельський та герцогиня Корнуольська, герцог та герцогиня Кембриджські в захваті від цієї новини".


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Misan Harriman (@misanharriman)

Лілібет Діана - 11-та правнучка королеви Єлизавети II і восьмий член королівської родини в черзі на британський престол після своїх брата Арчі та батька Гаррі, кузенів принца Джорджа, принцеси Шарлотти та принца Луї, їхнього батька принца Вільяма та дідуся принца Чарльза.

  • Про другу вагітність Меган Маркл пара оголосила 14 лютого. Це була символічна дата, адже в той день, рівно 37 років тому, принцеса Діана оголосила, що вагітна принцом Гаррі.

Найцікавіші історії та новини тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Другий півфінал "Євробачення 2024" у Мальме: онлайн-трансляція масштабного шоу

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступає та як голосувати за виконавців

Що відомо про Таню Муіньо, яка поставила номер для України на "Євробаченні-2024"

Хто така Таню Муіньо - постановниця сценічного виступу alyona alyona та Jerry Heil на "Євробаченні-2024"

Дизайнерка показала, який вигляд має кольчуга, через яку alyona alyona впала на "Євробаченні"

alyona alyona впала на одній з репетицій перед Євробаченням 2024 через кольчугу - авторка прикраси показала її фото та процес створення