Лайм

Тіна Кароль шукала, що продати в NFT і знайшла золоту жилу - тільки людям смішно, адже мистецтва в цьому мало

Співачка проведе аукціон вже у червні цього року

Світ охопив тренд технології NFT. У цифрових форматах за мільйони доларів продаються картини відомих художників, хіти музикантів, класичні меми із соцмереж - Ілон Маск навіть написав свій трек про NFT і теж збирається його продати.

Не відстає від тенденцій і українська поп-діва Тіна Кароль. Співачка анонсувала NFT-аукціон, на якому продасть... (барабанний дріб) свій відбиток пальця! Схоже, це золота жила, адже після цього можна запропонувати шанувальникам ще 19 подібних лотів.

"На аукціон буде виставлено унікальний цифровий автограф у вигляді мого відбитка пальця, - розповіла Кароль в Instagram. - Цей NFТ-лот об'єднує два світи - музичний і токенізований. Цифрове та аналогове мистецтво стирає кордони".

Тіна Кароль Фото: Instagram / @tina_karol

Всі виручені на аукціоні кошти артистка має намір вкласти у розвиток свого проекту "Молода кров" - майбутнього україномовного альбому, до якого "увійдуть дуети з молодими виконавцями, зірками, чия популярність неухильно зростає".

Що ж, раніше Тіна Кароль випустила свічки у вигляді себе, тож NFT-лот вже не здається настільки дивною ідеєю. Хоча в соцмережах фоловери співачки теж посміялися. "Картини Бенксі, невидані пісні The Weeknd та відбиток пальця Тіни Кароль", "Тіна, чудова ідея! На 20 альбомів можна зібрати", - почали жартувати під постом.

  • Що таке NFT-токени і чому вони замінюють фізичне мистецтво, розповідаємо на прикладі історії з картиною Бенксі. Нещодавно блокчейн-компанія купила твір художника за $95 тисяч і спалила його. Пізніше спалену роботу продали за сотні тисяч доларів.
  • Ну а якщо з тематикою NFT ви вже на "ти", почитайте про "42 питання Тіні Кароль". Нещодавно на каналі співачки вийшло "найвідвертіше інтерв'ю" - питання б'ють в лоб, а відповіді - прямо в серце.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У мережі пліткують про розлучення Дженніфер Лопес з Беном Аффлеком: співачка відреагувала

В мережі підозрюють, що Дженніфер Лопес та Бен Аффлек розлучаються - співачка зробила неоднозначну заяву

Електронна черга не діє: Анатолій Анатоліч розповів про невдалу спробу потрапити в ТЦК

Анатолій Анатоліч заявив, що електронні черги в ТЦК не працюють - шоумен поділився своїм досвідом та висновками

Артем Пивоваров відверто висловився про рідного батька, з яким намагався налагодити стосунки

Артем Пивоваров вперше прокоментував тему стосунків з батьком, який пішов із сім'ї - співак намагався налагодити спілкування з ним