Лайм

Марічка Падалко прищепилася від ковіду та розповіла про обрану вакцину

Телеведуча пообіцяла розповісти про своє самопочуття

Ведуча новин на каналі "1+1" Марічка Падалко зробила щеплення від коронавірусу китайської вакциною Coronavac. Першу дозу препарату знаменитість отримала 10 червня, друга передбачається через 21-28 днів.

Про вакцинацію телеведуча повідомила на особистій сторінці в Instagram. Падалко опублікувала фотографію, зроблену під час процедури та розповіла, чому зупинилася саме на цій вакцині.

Фото: instagram.com/marichkapadalko

"Короновак є вакциною, яку схвалила ВООЗ, але він поки відсутній в переліку вакцин, схвалених європейським регулятором, як і Covishield. Станом на зараз до Європи можуть подорожувати українці, які мають обидва щеплення Pfizer чи оригінальною Astrazeneca. У європейців є ще в переліку Jonson і Moderna, але цими вакцинами не щеплюють в Україні. А Pfizer в нас наявний для пріоритетних груп. Приміром моя мама, викладач ВНЗ, чекає на щеплення Pfizer разом зі своїми колегами по університету найближчими днями", - пояснила Марічка.

Завтра телеведуча пообіцяла розповісти про своє самопочуття після щеплення. "Сподіваюся, що все буде добре, бо хочу в неділю бігти в Одесі напівмарафон", - додала Падалко.

  • Колега ведучої Алла Мазур, яка вилікувалася від раку грудей, зробила щеплення індійською вакциною CoviShield. Своїм прикладом журналістка хотіла показати, що вакцинуватися безпечно і дуже важливо, в тому числі й людям з ослабленим імунітетом.
  • А співачка Руслана Лижичко та телеведучий Олександр Педан отримали другу дозу вакцини від Covid-19. Перше щеплення знаменитості зробили на початку березня в прямому ефірі програми "Право на владу" телеканалу "1+1".

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші