Лайм

Молода дружина Віктора Павлика підрахувала дату народження їхньої дитини: як сім'я готується до поповнення

Четверта дитина співака народиться вже ось-ось

55-річний співак Віктор Павлик та його 26-річна дружина Катерина Репяхова готуються до народження їх першої спільної дитини. Малюк має з'явитися на світ вже на днях, і майбутня мама підрахувала ймовірну дату пологів. Правда, вона трохи не збігається з тією, яку назвали лікарі.

Якщо вірити онлайн-калькулятору, то молода дружина артиста народить 12 червня, а якщо фахівцям - ц свій день народження, 13 числа. Катерина наразі знаходиться на 40-му тижні вагітності.

Фото: instagram.com/repyahovakate

Пара вже повністю підготувалася до народження сина: облаштувала кімнату всіма необхідними меблями для малюка, придбала коляску та необхідний одяг. Подружжя навіть придумали ім'я - хлопчика назвуть Михайло. Пара вибрала ім'я дитини ще до того, як дізналася її стать. "Хоч хлопчик, хоч дівчинка, буде Міша. Михайло або Мішель", - заявляла Репяхова.

Фото: instagram.com/repyahovakate

Маленький Міша стане четвертою дитиною Віктора Павлика. Від попередніх шлюбів у нього є син Олександр та дочка Христина, а другий син Павло помер у 2020 році від онкологічного захворювання.

Фото: instagram.com/repyahovakate

Про майбутнє поповнення в родині музиканта стало відомо в січні 2021-го, хоча до цього дописувачі Каті підозрювали, що вона носить під серцем дитину. На 16-му тижні пара дізналася, що чекає на хлопчика.

Фото: instagram.com/repyahovakate

Фото: instagram.com/repyahovakate

Фото: instagram.com/repyahovakate

Фото: instagram.com/repyahovakate

  • Віктор Павлик присвятив ще не народженому синові нову пісню "Татова колискова" та зняв мультяшний кліп. Для релізу артист вибрав особливу дату - 1 червня, коли весь світ відзначав День захисту дітей.
  • Тим часом колишня дружина співака згадала, як вперше дізналася про зраду. Віктор Павлик та Катерина Репяхова почали зустрічатися, коли артист був ще в шлюбі з Ларисою Созаевою.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Міша Коллінз, який приїхав до Києва, оголосив про збір на машину розмінування для рятувальників

Американський актор Міша Коллінз підтримує Україну - зірка оголосив про збір для рятувальників та відвідав підрозділ ДСНС у Києві

Втратив всіх своїх друзів: Олег Псюк з Kalush Orchestra розповів про подолання важких залежностей

Репер Олег Псюк зізнався, що мав залежності від наркотиків та алкоголю, які з'явилися ще у дитинстві

Говорять про вас за вашою спиною: які знаки Зодіаку найбільш лицемірні

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які є лицемірами та говорять за спиною - у списку опинилися Близнюки, Терези і Скорпіони