Лайм

Інстаграм Лесі Нікітюк зламали та злили переписку з директу - з "Холостяком" та Максом Барських

Телеведуча вже повернула свою сторінку

Настирливий залицяльник Лесі Нікітюк зламав її сторінку в Instagram та оприлюднив особисті фото, повідомлення, а також змінив аватарку на портрет Дмитра Гордона. Через пару годин телеведуча повернула свій профіль, видаливши злиті кадри та скріншоти, але вони встигли розлетітися мережею.

Леся зазначила, що здогадується, хто це зробив ізвернулася до хакера через сторінку свого пса Рафіка, оскільки на той момент не могла зайти в свій аккаунт.

Фото: instagram.com/rafik_official

"Я приблизно розумію, хто це зробив, і хочу звернутися до тебе. Якщо ти думаєш, що після всіх твоїх повідомлень, квітів і якихось, навіть не знаю, як назвати, моментів безглуздих, ти думаєш, що я зверну на тебе увагу, то цього не буде. Ми зараз повернемо мій Інстаграм і все буде нормально. Просто хоча б маму мою заблокуй, щоб вона не читала", - заявила Нікітюк.

Хакер запостив скріншот її листування з головним героєм 11 сезону шоу "Холостяк" Михайлом Залівако, співаком Максом Барських, а також фотографію в чорному топі та стрінгах, пише "КП" в "Україні".

Фото: instagram.com/lesia_nikituk

Фото: instagram.com/lesia_nikituk

Фото: instagram.com/lesia_nikituk

Найбільше уваги привернув пікантний знімок зірки, на що вона вже опублікувала "відповідь". Після повернення сторінки Леся виклала фотографію своєї п'ятої точки і написала: "Я свою Ж можу і так виставляти, коли захочу ... бачу есть спрос", зазначивши, що фото Гордона на аватарці поки залишить.

Фото: instagram.com/lesia_nikituk

  • Раніше Леся Нікітюк вирішила зробити ефектне фото в купальнику, але зіркою Інстаграма все одно став Рафік. Собака телеведучої забрала всю увагу дописувачів.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Ми не спілкуємось: Дмитро Коляденко розповів про сварку з Іриною Білик

Дмитро Коляденко зізнався, що більше не спілкується зі своєю колишньою Іриною Білик через неприємну ситуацію

Дуже боляче: Світлана Тарабарова повідомила про втрату рідної людини

Українська співачка Світлана Тарабарова повідомила, що помер її батько – чоловікові було 70 років

Боролася з внутрішніми демонами: Lida Lee прокоментувала свій стан на тлі чуток про алкозалежність

Lida Lee розповіла про своє самопочуття на тлі заяв про проблеми з алкоголем - вона заявила, що боролася з власними демонами