Лайм

За сотні років до трилогії: за мотивами "Володаря перснів" створять повнометражне аніме

Автори вже почали кастинг акторів для озвучення

Компанії New Line Cinema та Warner Animation почали роботу над повнометражним аніме за мотивами "Володаря перснів" Джона Р. Р. Толкіна. Як пише Deadline, проект присвятять Хельму Молоторукому - королю держави Рохан, де знаходиться Хельмова Долина, а сам сюжет розгорнеться за сотні років до подій в оригінальній трилогії.

Аніме отримає назву "Володар перснів: Війна рохіррімів". Її режисером виступить японський аніматор Кендзі Каміяма ("Привид в обладунках: Синдром одинака"), а над сценарієм попрацюють відразу двоє авторів серіалу Netflix "Темний кристал: Епоха опору".

До створення аніме-фільму також залучать одну зі сценаристок оригінальної кінотрилогії - Філіпу Бойенс. Поки лише відомо, що компанії почали кастинг акторів, які озвучать персонажів аніме. Дата прем'єри наразі так само залишається в секреті.

Найцікавіші історії та новини тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків

Винна я: Оля Цибульська повідомила про аварію і показала розбиту автівку

Українська співачка Оля Цибульська потрапила у ДТП в Києві та розбила свій автомобіль - артистка врізалася у паркувальний бар'єр

Усі зберігають оптимізм: друг онкохворого Чарльза III розповів про стан його здоров'я

Стан здоров'я Чарльз III, який лікується від онкології, погіршився - про це розповів друг короля - що відомо